úgy kipróbálnék egyszer vmi hasonlót...
ez nagyon zsír, bár csodálom hogy nem kenődött fel az eggyik hegyre!
azért én nem vállalkoznék ilyen sz.rságra..
Nagyon jo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!En is kiprobalnam!!!!!!!!!!!!!!!!1
Még egyszer mondom: Birdman. A felvétel valódi, van még néhány videójuk. Valóban veszélyes. http://www.bird-man.com/index.cgi?n=gallery&q=video
Hogy lehet valaki ennyire i d i ó t a, ennyi erővel a hóba is sz a r hatna repülés közben. De a photoshop tette hatását. Boccs, nem akartam lelőni a pojént
ez a cég gyártja a ruhákat, vélhetően ők fizettek az ugrásért is: http://www.bird-man.com/
jonnyK: nem azert de en amilyen hulye vok en szivesen beledoglenek egy ilyenbe csak hogy kiprobalhassam. Az valami isteni lehet h magad alatt latod elrepulni azokat a nagy mocsok sziklakat... lol
az idióta... de utána mennék, ha kifizetnék....
Nagyon király lehet, de nem merném megcsinálni :P
gabibá: EGYSZER mindenképp kipróbálhatod... :D
biztos élvezetes lehet, de a becsapódás annál kellemetlenebb. nem is tudom, az ilyenre hogy lehet készülni. gondolom előtte sokat kell gyakorolni a szabadesést. gabibá: ha nagyon akarod kipróbálhatod. ha ez minden vágyad, akkor talán találsz rá megoldást
Most nézzétek, kell hozzá bátorság, de milyen emberfeletti élmény lehet a hó fölött pár méterrel elzúgni
TeeGee: Meg talán azért, hogy meg tudjon állni:)
Hmm, itt nem egészen az ejtőernyő a lényeg, hanem az a hártyaszerű anyag, ami a lábai meg a kezei közt feszül. Láttam korábban ilyet, csak akkor felhőkarcolókról ugráltak le. Az ejtőernyő csak azért kell, hogy ne fájjon a landolás :)
ez a sielos szerintem durvabb!!!!huhhhh
de masok tanulkatnak a hibadbol!!!;) en is lattam egy hasonlot ahol egy sziklarol ugrottak le es kurv@ messzire repultek el, de itt egy par meterrel a jo kis sziklak folott elsuhanni nem rossz!!!!
Istenem:|csk egyszer próbálhatnám ki...:P
lol. Essem komplett:) Az a jó ebben a sportágban, hogy ha valami nem sikerül jól, akkor sohasem fogsz azon bánkódni, hogy mit szúrtál el:))