nekem azt magyarázza el vki, hogy ez a rubber johnny miért olyan ijesztő?? nincs benne semmi félelmetes, inkább csak egy marhaság ugyanolyan jól fogok aludni, mint eddig is
Agyon halok XD ez annyira annyira rossz hogy már jó...képes vagyok órákon keresztül halgatni..nagyon poén...XD
ez a rubben gyerek szeritnem igazi. az osztársaim szerintem csak egy ember beöltözve. egyedül végignézni este 11 után! az a durva
Nem tudja vki annak a zenének a címét amibe ugyanez a szöveg csak kicsit felgyorsítva? Nagyon megköszönném!!!
Su sötét vagy egyébként ha azt írod atiat:sötét vagy az azt jelenti atiat azt írta sötét vagy na ez is a te szintedet jellemzi
Rubber Jonny=7 alvatlan éjszaka Ajánlom bátraknak,ufo és Stefen King rajongóknak.(lásd Ombre egyik hozzászólásán a pontos címét). NAgyon para nem mertem végignézni!!!!!!!!!
Szerintem jópofa zene, amúgy finnül ,,éneklik''.( Már nem azért, de ez is lehetne simán slágerzene, hát inkább ez, mint a Tokio Hotel :-))) )
Ombre azze!Most hogy végignéztem rájöttem hogy a kutya ez az űrlény!!!és ettől paráztam!!
Ombre! MI a f.aszom ez a Rubber Johny??EZ rémisztő!!!
Jaj, már megint ez a jaccaccapariripparirappos dal.....MEGŐRÜLÖK!!!!!
fülbemászó a dallam de elég morbid ahogy a kedves kiscsajt ki kell nyirni
Ennél addiktívabb zenét még nem hallgattam :))) Nagyon jó!
winterr Wazzzzeeee :D Majdnem jobb, mint az eredeti... Bávábábábáb ábábáá bláv blá blááááá
Ombre: ezt kapd ki: http://youtube.com/watch?v=M0_65a5qcNc&search=rubber johnny
Összesen: