Fenimore: én még ugyan nem láttam mi van belül, de ha te hoztad azt is, mert úgy gondoltad, hogy neked még az is túl jó, akkor elképzelhető
Rettenet: még mindig jobb burgonyát szállítani, mint lósz.art, ami neked a koponyádon belül van ráadásul.
Fenimore: ez kérlek egy burgonya fajta. olyan amilyent te a kisbuszodba szállítottál;)
Nem értem, mi ebben a ngy durr, nekem a 100 éves hippis kisbuszom ezerszer így ki volt pingálva, mégse került be sehová. Pedig azon szép dolgok voltak. Ez meg micsoda?...
de ebben mi a vicccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Én is Firefoxot használok:)jobb mint az Explorer
De Explorer azér ne legyen, mer az egy fostalicska... :)
Fire fox. Lehetne akár Explorer is. :) De ebben most mi a jó? Valami reklám busz, nem?
Összesen: