Szerintem meg nem is olyan rossz!! A saját hangjukat adják és igazi zene szól alatta. Nem egy számítógépes agyontisztázott hangal énekelnek. Ezek ők,és vállalják magukat,még mások... a klipp az semmiből nem áll,de legalább nem mutogatják magukat,mint egyesek,mert lássátok be,hogy nem mindig a zene fut be,hanem a cicis klipp...
Slájm-gays! Ilyen díszb uzikat! Jesszus!
ÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!hát ez eszméletlenül rossz
uhhh...ez súlyos...XD Hát ha azt a szánalmas cuki vagyok-os "dalt" leadják a Viván, sztem ez sem maradhat ki...XDpff
na várájtok csak ki a végét.... még a VIVAn is adni fogják...:P:P
Igényes klipp változatos dalszöveg igényes ruha.. Ez tök jó :)) Na komolyra fordítva a szót ennél trágyábbat sem láttam még szakadt ruhában sof effekt elött nyivákolni..
na.. vélteln leentereztem:D... na szal már csak az hiányzi ka végéről hogy: kérem segitse adoja 1%-kával...
hihi.. életemben elsőzör énis rákényszerülök: PHOTO SHOP!!! vagy inkáb VIDEOSHOP?? me sztem tuti hogy a füleik flevannak cserélve... nekem főleg a két bal oldali tetszik... meg a jobb szélső fogatlan se rosz:D meg az elején a jobb második elekzd mosolyogni.. jézusom:D má csak az hiányzik
nem tudom kit rugnak ki eloszor...a bandat, a rendezot, a koreugrafust, a designert vagy a manadger....
Ez nagyon fááájt!! Az a fogatlan se semmi! :)
Ugye, ez csak a poénvideó Hétfői változata?
úúúúúúúúúú a füleim!!!!!!!! elpattant mindkét dobhártyám....plussz még ezek a nagyi-pulcsik....meg a lapátfülek...lehet hogy süketek...és nem halják hogy milyen borzalmasak, és az egyik "haver" vette rá őket, mer erre hogy lehet valaki magától képes???
Te jóságos Atya Úristen! Most örülök igazán hogy nincs hangfal a gépemen! A látvány is sokkoló volt... A dallamot meg hozzáképzeltem: homok a szééééélben... :P
aaaaa a fülem.... folyik belőle a vééér aaaaa :D amúgy inkább ShyGays :D
bocsi, a félelmetesen magas szintű higanymozgást kifelejtettem :$
kezdő orosz VIP/ShyGuys? :D a klipp meg MS Paint-ben festékszóró-design :P