2 hétre el kellett utaznom Moszkvába munkaügyben, és mióta itthon vok, sokkal jobb dolgok kerülnek fel a honlapodra, mint azelőtt. Gratula! Félreértések elkerülése végett: Ezzel nem magamat fényeztem.
Nem minden sikerülhet úgy, hogy mindenkinek elnyerje tetszését, de amint látom, elég sokan megnézitek és még többen visszatérő látogatók vagytok a weboldalamon. A humor, (vagy nevezzük ezt a linket átverésnek) most is ott volt, ahogy a lapomon ígérem nektek. Köszönet mindazoknak, akik szórakoztatónak találják!
Most látom, lemaradt a vége annak, amit írtam. :( .......Én tanítottam szerkeszteni. Tehát valahol, szívemen viselem a sorsát. És akkor itt begyowskynak is. Mutasd meg te mit tudsz!! :PPPP
ööö, köszi, jó lenne ha átküldenéd emilben (ciclopsss@hotmail.com), de nem sietős :) kösz előre
Mikulas, megpróbálom, csak most mennem kell..de ha nagyon kel lakkor e-mail-ben elküldöm
öööö nem ide tartozik, sry, de ftcsrac, nem tudnád elküldeni azt a linket, ahonnan le tom tölteni a képregény antropológiás rajzot, amin egy nőt rajzol végig?
Tulajdonképpen, engem csak amiatt irritál az, hogy valamit azonnal lefújoznak, mert az illető, tuti semmit sem tesz azért, hogy ő is felküldjön valamit. Kritizálni viszont nagyon tud. Történetesen, V.P -ről tudom, hogy azt a kis szabadidejét is arra fordítja, hogy a lapját bővítse. Legtöbbször én küldöm be a linkjeit. Én tanítottam szerkeszteni
Arra mán én is kíváncsi vagyok! :) Ki segít visszaszavazni??? Egységben az erő!!!!
Áruld már el W.B. milyen mappát akarsz megnyitni? :DDD :-)
Szerintem is aranyos, vagy inkább mosolyogtató, de aki lefújjoza, annak nincs humorérzéke.
nekem nem fagyott le...csak valahogy olyan sablonos..de aranyos:)
Ez gagyi!!!! Megnyitod a mapát és lefagy
Összesen: