Vicces horoszkóp

2024. május 22.
Ma Gál névnapja van.

Keresés:

Menü:

Bejelentkezés
Partnerek

Add to Google

Kategóriák

Vicces horoszkóp: 2024. május 22

Kos (március 21. - április 20.)

Kos Az Ön csillagjegyében születetteknek közös vonása, hogy egyszer Önök is meg fognak halni. Tökéletességre törekszik, ezért aztán örökösen elégedetlen önmagával, vagy ha nem, akkor másokkal. Ebben a nehéz időszakban a kézremegésére kellene egy kicsit jobban odafigyelnie. Elképzelhető, hogy mások ezt erőszakosságnak érzik, s félelmet kelt bennük. Sikeres időszak kezdődik: ne csüggedjen, ha kirúgják, a változások megnyithatják az utat a karrierje előtt. De ne szomorkodjon: majd csak lesz valahogy, mert úgy sose volt, hogy valahogy ne lett volna! Tipp: Dobja ki a tévéjét az ablakon, és tegyen akváriumot a helyére!

Bika (április 21. - május 20.)

Bika Az ön jegye a beduin horoszkóp szerint egy Szkarabeusz, magyarán Szent Ganajtúró. A Szent Ganajtúró-nők a világ legnagyobb szívtiprói, cemendéi, de a Szent Ganajtúró-férfiak is nagyszerű szeretők. Bár kitörölték a memóriájából, Önt egy éve elrabolták az idegenek és megpróbálták egy érett paszternákká változtatni. Értékelje jobban azokat a ritka pillanatokat, amikor főnöke éppen előzetes letartóztatásban ül a hűvösön. Készüljön fel, hogy ma meglepetések is érhetik: kellemetlenek, ha a negatív erők kerülnek túlsúlyba, de kellemesek, ha a pozitívak. De ha Ön Vízöntő, akkor kevesebbet locsogjon! Tipp: Szopogasson csirkebelet!

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ikrek Ön az a logikus típus, aki utálja a rendezetlenséget. Akadékoskodó szarevősége kiborítja a barátait és munkatársaidat. Ön bátor ember: a kétszersültre is rá mer pirítani. Ha férfi Ön, ha nő, a Merkúr-Neptunusz konjunkció hatására péntek este szerelmes lesz egy UFÓ-ba, legalábbis azt hiszi. Káosz közeleg: a Canis Minor fenekébe éjfélkor beleáll a Circinus, a Crux pedig rádől az Aquarius fejére. Zavarja ki a házból Morzsát, és húzzon bukósisakot. De ne feledje: mindig van két lehetőség, vagy nincs. Tipp: Óvakodjon az olyan pogramozótól, akinek csavarhúzó van a kezében!

Rák (június 22. - július 22.)

Rák Ön úgy gondolja, hogy született vezető. A többiek azonban úgy gondolják, hogy egy idióta barom. Ön mindig is szeretett volna egy számmal nagyobb mellet magának. Törődjön többet egész- és feleségével. Káosz közeleg: a Canis Minor fenekébe éjfélkor beleáll a Circinus, a Crux pedig rádől az Aquarius fejére. Zavarja ki a házból Morzsát, és húzzon bukósisakot. De jól vésse eszébe: bárki bármit is mond, az Oktogon a magyar Pentagon! Tipp: Álljon oda főnöke elé, és vágja a szemébe: Sramek!

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Oroszlán Ön általában kezdeményező alkat, de van amikor nem. Ön bátor ember: a kétszersültre is rá mer pirítani. Vulpecula egész éjjel sajtért énekel ma Corvusnak. Heves szél várható reggel, gondosan rögzítse parókáját. Ha a napokban Balázs Pali egy titkos találkára invitálja egy külvárosi azbesztkamrába, semmi szín alatt ne menjen el! De vigyázzon, mert aki korpa közé keveredik, árpa nő a szemére! Tipp: Ne ingereljen elefántokat, ha azok éppen meccset néznek!

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Szűz Önt azért szereti sok ember, mert úgy néz ki, mintha biszex lenne. Önre az van a legjobb hatással, ha a Kis-Göncöl átvonul minden állatövi jegyen. Értékelje jobban azokat a ritka pillanatokat, amikor főnöke éppen előzetes letartóztatásban ül a hűvösön. A tegnap hajnali Jupiter-Hold trigon szerint ma behúzott nyakkal kell közlekednie, nehogy holnap beüsse a bokáját. De ha Ön Vízöntő, akkor kevesebbet locsogjon! Tipp: Fizessen be egy karib-tengeri luxusutazásra, elsimítja az idegeket!

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Mérleg Az Ön jegye a BKV-horoszkóp szerint a menetjegy. Mégis gyakran bliccel. Kardinális horizontú polaritással rendelkezik, alapvető lételeme a levegő. Belső bizonytalanságai erőteljesen dolgoznak Önben, s kívülről elgáncsolhatják, hogy magába zuhanjon. Gondolkodjon el gyerekei jövőjén: vajon elég nagyok már ahhoz, hogy eltartsák Önt? De ne higgyen a messziről jött embernek, hiszen azt mond, amit akar. Ha döntenie kell, az is döntés, ha nem dönt.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Skorpió Vénusz, a kagylóból született Istennő magában hordozza az Ön megtisztulásának, ihletett állapotának minden rezdülését. A dolgokat olyanoknak látja, amilyenek, és nem hajlandó belemagyarázni, sem az ilyen magyarázatokat elfogadni. Szombaton nagy veszély leselkedik Önre: ne fogjon kezet gömbvillámmal, akkor se ha nyájasan mosolyog. Néha arról álmodozik, hogy megüti a lottófőnyereményt és milliomos lesz: valósítsa meg álmait! De ne búslakodjon, lesz ez még rosszabb is! Tipp: Jól jegyezze meg: vak tyúk is lehet süket!

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nyilas Ön gyakran nézegeti magát a fürdőszobatükörben, ilyenkor mindig megállapítja, hogy milyen jó dús az orrszőre. Ezért sosem érzi, hogy elfelejtette lehúzni a vécét. Ön bátor ember: a kétszersültre is rá mer pirítani. A szerdai Mars-Hold kvadrát egyértelmű jelzése, hogy ne ezen az éjszakán kössön bele egy csapat részeg skinhead-be. A következő napokban a Vénusz-domb hatása érvényesül! Ezért ne menjen fedetlen fővel a telihold fényébe, mert kihull az orrszőre. De jól vésse eszébe: bárki bármit is mond, az Oktogon a magyar Pentagon! Vásároljon mosómedvét!

Bak (december 22. - január 19.)

Bak Ön úgy gondolja, hogy született vezető. A többiek azonban úgy gondolják, hogy egy idióta barom. Merész ember, de legutóbb kissé letörte, hogy nem mert ellentmondani az orrlapító kisiparosnak. Belső bizonytalanságai erőteljesen dolgoznak Önben, s kívülről elgáncsolhatják, hogy magába zuhanjon. Ha a napokban Balázs Pali egy titkos találkára invitálja egy külvárosi azbesztkamrába, semmi szín alatt ne menjen el! De ne szomorkodjon: majd csak lesz valahogy, mert úgy sose volt, hogy valahogy ne lett volna! Tipp: Vigasztalódjon azzal, hogy több nap, mint kolbász!

Vízöntő (január 20. - február 19.)

Vízöntő Önt azért szereti sok ember, mert úgy néz ki, mintha biszex lenne. Hideg, nincsenek érzelmei és gyakran elalszik szex közben. Önből jó politikus vagy kerítő lenne. Ismét mozgásba lendülnek az események, ez elgondolkodtató lehet az Ön számára. Ma teljes káosz várható munkahelyén, valószínűleg a fülszőrzetét sem tudja majd ápolni. De jobb, ha tudja: ami áll, az nem biztos, hogy nyugalomban van. Tipp: Másszon fel a létra tetejére és rikoltozza, hogy Bakfitty!

Halak (február 20. - március 20.)

Halak Ön egy találékony elme és épp ezért sokra akarja vinni. Rengeteget hazudozik. Az étteremben hagyott borravalója úgy néz ki, mintha eltévesztette volna a tizedesvesszőt... Ön egy olcsójános. Néha nézzen fel az égre az utcán, mert váratlan meglepetések érhetik. Néha arról álmodozik, hogy megüti a lottófőnyereményt és milliomos lesz: valósítsa meg álmait! De ne várja tátott szájjal a sült galambot. Tipp: Óvakodjon az olyan pogramozótól, akinek csavarhúzó van a kezében!

A Vicclap napi horoszkópja mindig őszinte, mondhatni bántóan aggresszív. Bár tudományos alapokon nyugszik, nem tekinthető teljesen megbízhatónak. A komolyanvételéből származó károkért nem vállalunk felelősséget!

Szerzői jogok Impresszum Adatvédelmi nyilatkozat Hirdessen itt! Súgó