Törölték a Facebook profilomat a nevem miatt. Konkrétan 1 percet kaptam hogy megváltoztassam. Sajnos nekem erre nincs 1 percem. Vajon kibírom-e facebook regisztráció nélkül? :)
Valamikor bizony visszaléptem, mert már nagyon nyaggattak amiatt hogy nincs facebookom, és nem lehet elérni normálisan, de most megint letiltottak. Ha jól emlékszem talán fél-egy évig voltam facebook nélkül, és nem hiányzott. De most kb 2 hete megint letiltottak. :D Regisztráltam külön messengerre, és jelenlegi álláspontom szerint nem megyek vissza a facebookra. (ez persze nem azt jelenti hogy nem használom, hiszen kell a fejlesztéshez :) ) De nem rakok fel saját képet, saját szöveget, saját nevet saját satöbbit. Meg van egy másik tervem is, de erről majd később! :)
5. Nap. :) tény hogy nem tudom kiposztolni hogy sikerült úgy csempét beszereznem a felújításhoz hogy a ragasztó többe fog kerülni, de azt hiszem így is elégedett vagyok magammal. :)
2. nap.
Azt hiszem kitörlöm a böngészési előzményeket. Ma majdnem beléptem, gyakorlatilag ösztönösen megnyomtam az f billentyűt és az entert. Még egy enter és már kérte is volna az új nevemet. Egyébként ha belegondoltok hogy milyen zseniális marketing stratégia... Gyakorlatilag nincs is még egy ismert f-el keződő weboldal, ráadásul a második betűje is a, egyből ezt adja ki minden böngésző...
A lényeg: Ezt a napot is túléltem.
1. Nap. Még mindig élek. :)
Összesen: 10
[1]