:) Nem is feltételeztem volna rólad.
:)) Igen, érdekes alkata van. :) Biztos nem kapott enni szegény. ;) Kissé túl is edzette magát.... Olyan lábai vannak, mint egy lónak.....
Sajnos most mennem kell. :( Estefelé talán leszek. Szia!
Lehet, hogy kihagytam.
Félre ne értsd, nincs melegem
A harmadik az, hogy mellette haladsz, és elkéred a számát.
Először is egy gyorsbüfébe vinném el, mert szerintem ronda, hogy a feje szélesebb a derekánál, és ez nem azért van, mert nagy a feje:)
A másik a mi csúnya lehet, az a kiálló bordák száma.
Már lehet, hogy kérdeztem, de mi a jó válasz? Nincs 3. lehetőség is? ;)
Azt megértettem, hogy mit kérdeztél, de a gyogyós szándékát nem sikerült dekódolni. :D
:D Köszi! :D Talán át akart kelni a hatalmas víz felett, úgy, ahogy a hegymászókötéllel szokták.
Kicsit laza volt a kötél.... hát nem sikerült szárazon megúsznia. Van ilyen. ;) Ha ez annyira sokkolta a gyereket, hogy még hülyébb lett tőle, akkor jobb lett volna, ha ki sem jön belőle.... ;)
Na ha ezt megérted akkor gradUlálok!:)
Az egészbe naz a legjobb, hogy nem láto ma célját.
Próbálok lemenn ia szintjére, de még akkor se tudok rájönni, mi kéztet ilyen baromságra valakit.
Te hátha rájössz;) :DD
Már régóta nem néztem a videókat. Előbb láttam csak a szárítóköteleset. Nagyon hülye volt az a gyerek.... Az is marad egész életére... :)
Ez előbbit nem tudtam, de már tudom. :)
A majonéz bizonyára az olaj miatt úszik a vizen...
:D De ez tényleg érdekes.
Tudtad ezt?
Egy doboz Coca Cola Light fennmarad a víz színén, míg a normál változat lesüllyed
És azt tudtad, hogy a majonéz is fennmarad?:))
Ezek az unalom jelei:)
Okoskodó, Tudtad ezt? :)
Tudtad ezt?
1918. június 18-án országos havazás volt Magyarországon.
Országos havazás? Nagy cucc.... De mikor!? :D
Okoskodó
A dinnyeevés olyan valami, mintha elrágnál egy pofa vizet.
:D Tényleg!
Amint rájöttél, a két utóbbi teszi viccessé... Én is néztem kicsit, hogy mi van most.... :)
Kellemetlen lehet. :S Én a csapnál próbálnám kimosni belőle.
Még nincs tapasztalatom, segítenél?
Ebbe mi a nagy cucc?
Parkoló, zsákutca, egyirányú út?