Tudtad ezt?
Hitler és Napóleon is csak egy herével rendelkezett.
Megvan milyen kisebbséági érzés vált ki ilyen dolgokat emberekből...
még szerencse, hogy csak orál és nem anál...igaz az érdekesebb lett volna, de szegény ciculi......................JaAjJjjj
Van köztetek olyan, akinek nem Vodafone-os a kártyája?
Este gyere már majd MSN-re. Én most nem tudok tovább ott lenni, csak este. Meg holnap reggel.
Kezdek bekattanni... Esik az eső, nincs mit csinálni, itt ülök a gép előtt, várom hogy valaki írjon, de neemm. Nem baj, majdcsak bedilizek... Unalom!
Én itt ülök mindig, de nincs mihez hozzászólni.
Úgy látszik visszatértek a régi idők...
Csökken az internet függőség.
Üres fórum...

Meg egyszer csunyadiszno és... nem tudom már ki...
emlékszem, egyszer volt olyan mikor ftc és Samy beszélgetett egyszerre, de másra nem...
Jó reggelt!
Ezen én is gondolkoztam. Régen ritkaság számba ment ha két ember egyszerre volt itt... És ennek tényleg ez a rendje, hiszen ez egy fórum.
De azért csak jók voltak azok a beszélgetések mikor mindenki itt volt.
Psycho, elgondolkodtam egy dolgon... Ahogy néztem a régi hszek dátumát, láttam, hogy volt néhány nap, mikor egyáltalán nem írt senki... én is csak néha szoktam ide feljönni, és azt is elértem hogy nem azért jövök fel a netre hogy ide jöjjek... és szerintem ez így van rendjén
jó reggelt!
Szia puncsika!:))
Jó reggelt!
Jó napot!
gradU, Mata: a penteki csevely lehet, hogy csuszni fog. Ha nem javul meg a melohelyen a gep, akkor utbaejtek egy internet cafet. Kb fel orat fogok kesni.
gradU: nem zavar a nyilvanossag, de a valaszom most tul hosszu lenne. Miert vagy velem mindig olyan komoly? Megfejtetted a kodolt uzenetemet?
IT-s csavo nem volt egesz heten, ugyhogy nem tudom mi az oka a kapcsolas megtagadasnak. Az okosoknak irom, a gep ezt a valaszt adta: IFRAME support nincsen, error code:502. Jovo heten remelhetoleg kiderul.
Viszont, hogy megutaljatok es ne hianyozzak nagyon elarulok magamrol egy titkot: en a puddingot mindig lapostanyerba ontom, hogy minnel tobb legyen rajta a bor, mert en azt szeretem az egeszbol a legjobban.....na.