Az én macskáim is szoktak szőrcsomót köhögni :) Ez teljesen természetes, a macska nyelvén található tüskék olyanná teszik a macska nyelvét mint egy fésű. Aztán lenyeli a tisztálkodás közben elhullott szőrt. Aztán füvet legel mert az segít neki felöklendezni. De gondolom ezt te is tudtad.
Szia!:)
Mi jó trötént veled ma?
Holnap halál...
Sziasztok!
És hány olyan játékot nem ismersz? ;))
:D Szőrcsomókat? :D Fújj! :)
Één?:)
Én ilyeneket nem ismerek;)
Mi a bajod Cica?
Ilyen kis szőrcsomókat köhögsz fel?:)
Persze hogy tervezek, ma már az ember nem megy semmire egy érettségivel. Ornitológus szeretnék lenni, szóval még nem tudom melyik főiskolára vagy egyetemre megyek. Az állatorvosi egyetemről már letettem mert ahhoz kémiából vagy fizikából is kellene érettségiznem a biosz mellett. Én meg csak bioszból akarok majd emeltszintű érettségit tenni. (Meg angolból.)
Na megyek a dokihoz. Viszlát később...
Na látod, majd ők gondoskodnak a dolgos nyárról. :) Maradj is iskolás, amíg csak lehet. Tervezel valami továbbtanulást majd?
Játszani nem szoktál a géppel? Zöld Baby biztos tudna ajánlani pár kellően véres-trancsírozós játékot? :D
Még kettő, szerencsére. :) Nem akarok még elballagni. Jövőre leszek tizeneggyedikes.
Amúgy net mellett tökéletesen lehet unatkozni, ha üres a fórum, üres az MSN és épp nem jut eszembe semmi megnéznivaló sem.
Az állatok viszont tényleg sokszor gondoskodnak róla hogy ne unatkozzak... pl. Kuki leborít egy cserép virágot az ablakpárkányról hogy aztán mehessek feltakarítani...
Én sosem unatkozom. Ott van Neked is a számítógép, a net, az állatkert, az erdő. Hogy lehet így unatkozni? :)
Mikor végzel a suliban? Még van egy éved ha jól sejtem.
Igen :) Bár annyira nem örülök mert én mindig, minden körülmények közt képes vagyok unatkozni és nyáros sokszor unatkozok mikor senki nem ér rá és itthon szenvedek :( A suli legalább leköti a délelőttjeimet. Ha a délutánok szabadok lennének egész élvezhető lenne :D Jó suli, szeretek odajárni. Persze, kell a nyár, de nem várom úgy mint általánosban.
Nem tartozott a kedvenc tárgyaim közé a fizika, de az valóban izgalmas egy tantárgy. :S
De jó Neked, akkor ezek szerint egy-két hét és itt a ó, ió, ció, áció, káció, akáció, vakáció? :D
Gyógyulgass.
Itt van unalom, ugyanis a transzformátor felépítése és működése meglehetősen álmosító :D :S
Látod, jó kérdés hogy meddig tart a suli :D Nem tudom, de még jövőhét és talán annyi.
Eső, szél, gyógyulgatás, de azért nincs unalom.
Meddig tart még a suli?
Nem sok. Eső, szél, unalom, fizika házi dolgozat írása éppen. Más nem. És ti felétek?
Bocsi, telefon volt az előbb. Mi újság felétek?
Megkérdezed van-e itt valaki, aztán eltűnsz?
Ha időd/kedved engedi bejelentkezhetnél az MSN-en.
Sziasztok!
Jár erre valaki, ahol a madár se jár? :)