Nem tudom az oldaluk címét. Majd megadod egyszer?
Hallottad, hogy nemrég meghalt a gitárosuk autóbalesetben? Szegény.
azért tök jó, hogy az oldalukról egy csomó szám letölthető
Mi van a Discoveryn?
Tartogasd is, jól jöhet még sajnos. :S Mikor lesz eü vizsgád?
Én a rutinon beszéltem az egyik sráccal, ő meg megemlítette, hogy hozott egy ötöst..mondtam, hogy nálam is van egy:D
Nem merük, meg felesleges is volt, maradt a forgalmira.
Az eüt várom már:)
Megyek mert Discovery:)
Ezt a bőbeszédű választ! :D Ez a jó, nem lehet belekötni...
Na most még az Okoskodó is...
"Láttam az igazságot, de nincs semmi értelme."
"Az én városom utcáin új próféták járnak
Elszaporodtak a csúszómászók, rámenősek és bátrak
Nem hiszem, hogy túlélem egy ország haldoklását
Mindenhol csak a pénzt imádják, az új isten képmását"
- HétköznaPI CSAlódások : Az én városom
;)
" Lélekgyilkos világ köszönt be hozzánk
Bankangyalok, pénz, kamat mennyország
Mindennek ára van, itt ez a lényeg
A legnagyobb árat most is te fizeted meg"
- HétköznaPI CSAlódások : Döntsd a tőkét!
Szeretek jót feltételezni az emberekről, de valóban nem biztos, hogy ez a jó módszer.
Nem akarom felhozni a hálapénz témáját, de elég durva, hogy szinte mindenki tartja már a markát...
:D Látod, még júniusban is bevethettem a szerencsepulcsimat. ;)
De ha úgy hoz szerencsét, ahogy feltételezted, akkor talán mégsem annyira nyerő...
látod most egy csomó pénzedbe kerül, hogy valakiről jót tételeztél fel és nem gondoltad róla, hogy egy pénzéhes hiéna;)
A dekoltázsos módszert bevetetetd?:)
Lehet, hogy azért buktatott meg, hogy mégegyszer láthassa?
:) Köszi!
A tarifát sajnos tudtuk, általában egy tizes jár nekik a vezetős kiskönyvbe csúsztatva... Csak ez most egy új vizsgabiztos volt, nem mertük vele eljátszani még a bizalmat, de ezekszerint kellett volna. :( Tényleg olyan apróságokba kötött bele, amit szerintem minden olyan ember elkövet aki - már akár régóta is - vezet.
mert ő onnan a hátsó ülésről biztos látta, hogy a hátsó kerék ráment, mi? azért nem semmi, hogy ezek hogy elpofátlanodtak. sztem egy vizsgázó sincs aki ne bizonytalankodna. és nem azért mert nem tud, hanem mert a fene se tudja, hogy mikor mibe köt bele a vizsgáztató. gusztustalan, hogy azért a rohadt pénzért miket nem képesek tenni. eszük meg annyi sincs mint egy jójárásu lónak. szerintem legközelebb kérdezd meg az oktatót, hogy manapság mennyi a tarifa amit fizetni kell ezeknek a tetveknek.
ja és ne keseredj el, nem érnek ezek annyit:)