Akkor ez téged is kínoz?
Mintha egy zsák pénz égne nem?:D
Igen, érdekelnek az autók. :) Kicsit kemény lehet a rugózása, de ha bírjátok, akkor OK. :) A direkt szűrő nem olyan jó, mert nem sokat javít a teljesítményen, és hamar el fog kopni a moci, mert az nem szűr ugyanolyan jól, mint a normál. Másrészt röfög, mint egy malac. :)
Egy sport dob nagyobbat dob a hangján. ;)
nem nagyon bírom az ilye 6.000.000 köbcentis autókat..Dahlback papa kihozott 1000 pacit egy 2400-es Audi motorból..na az a művészet ;)
Opel? Mert az sose kopel? :) Nem ismerem őket, megbízhatóak? Állítólag a japi kocsik a jók, eddig a dingóra ellen is leginkább az volt a kifogás, hogy francia.
hát... jó. de az nem másfél tonna öntözőrendszerkarbantartásoscuccok ami mindig benne van a csonagtartóba(kivéve nyaralálkor) és az köbö még 100 kiló...
Jajj menjetek már, én gyalok 100-on vagyok egy mp alatt... Igaz szakadékban, de az már csak részletkérdés...
A sípszó után hagyjon üzenetet...
Beeeeeeeeeeeeeeeeeeee :P :)
a mi kis Fiestánk (rs1800 16v 140 lóóó) 8mp allat van százon..ehhez mit szólsz? ;)
Mondjuk Corsa B vagy C. Azokból viszont ne az 1.0, inkább 1.2.
Aha, de azt hittem, hogy majd ajánlasz egyet, ha már le...minősítetted amit én írtam. Bár ezt már döditől is hiába vártam...
Az Amerikai Hotrod-okba olyan volt, hogy a srác egy Hot Rod-ba beletett egy tank motort és 30.000köbcentisl ett...Apám állat lehet:D
Bombán ülsz:)
Beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :P :D
alapból olyan 7,9 most olyan 7,2 köbö...:D:D
A színt be tudod írni, a kicsi kocsikat meg ismered, nem? ;)
És a bugatti 1001 lóerőse 340 tábla milkáért?
oké... csak ilyen gyors reagálások közt nem lehet...
jajj Coutach ;) ne csináljátok ezt velem gyerekek már folyik a nyálam :DDD