Én itt vagyok, de sajnos itt van a nem tudok mit írni szindróma is.
senki? ez így felettébb érdekes
tényleg. na látod ezen nem gondolkodtam még. de okos gondolatok.
A minap gondolkodtam rajta hogy ha minden kocka téglatest, de nem minden téglatest kocka akkor ilyen alapon minden Harimata macska, de nem minden macska Harimata, nem? Ez olyan mintha lenne egy kutyád akit Buksinak hívnak és az utcán minden kutya Buksi lenne számodra. És ez most nem csak neked szól hanem mindenkinek aki szerint macska=Harimata. Ez csak fordítva "igaz", nem?
ma a föcitanár megkérdezte órán egy gyerektől(Subarus póló volt rajta) hogy mi a Subaru 2 sajátossága. Nem tudta, lazán felteszem a kezem, még gondolkozik a gyerek, de utána én is szót kapok, és kinyögöm, hogy boxermotor és 4kerékhajtás:D:D
Lehet hogy a macskát meg Gregor Bernadett hangja zavarja, persze ő nem némíthatja el.
:D A Pók drága ahhoz hogy megegye egy növény. Meg az a növény fog magának szúnyogot.
mindig is mondtam, hogy buggyant az a tyúk. az ilyen miért nem vesz inkább aranyhalat?
mellesleg ebből is látszik, hogy valaki mennyire képtelen az alkalmazkodásra.
látod ha lenne kutyabőröd egyszerűen csak bevinnéd neki:)
uccsó számtekk és most se enged netezni...:@@@
Hírek: "Gregor Bernadett sziámi macskájának gazdája kérésére műtétileg átvágták a hangszálait, mert túl hangosan nyávogott. Főleg kutyákon végeznek efféle műtéteket, ha az állat kellemetlenül ugat. Az állatok elnémíttatása ugyanaz a kategória, mint az ivartalaníttatás, ami szintén nem törvényellenes."
Nincs neve :) Ez a neve pont elég hogy A Pók.
Amúgy tegnap az állatkertben vettem egy húsevő növényt :)
Tudtad ezt?
Egy átlagos póka közel 2 km/h sebességre képes.
Na és A Pók megszegi ezt a sebességkorlátozást?:)
Van már neve?