apám nagyon utálja a klímát a kocsiban.. ott is csak úgy lehet hogy kis fokozATON A LÁBUNKRA.. NA télleg megyek
Egészségedre! :) Ekkora különbség már egy kisebb hősokk a szervezetednek.
OK! örükök neki!
CSÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
amúgy szerintetek hány topic lenne már ha Sanyi nem buherálta volna meg a cuccot?
Lakásban igen, de autóban vannak olyanok, akik simán a mellkasukra fújatják a hideg levegőt. Nem túl egészséges.
Egyébként az állandó klímázgatás és a légkondis helységek (otthon, munkahely) miatt jól lecsökken az ember hőtűrő képessége.
amit küldtél emailban...
Na aloha, húzok el.. igaz nem vagyok fáratt de akkor is...
de tudod milyen jó volt mikor tegnap jöttünk haza dunaharasztiból és a kinti 30 fok után bemenni a 22 fokos lakásba??? nagyon jó:D:D:
szerintem nem kell egész nap járatni.. néha kimész egy órára, annyi idő alatt lehűt.
Akkor hajrá! :) Amíg van hely..... ;) Jó nagy teljesítményűeket rakjatok fel, és akkor kész hűtőház lesz majd. :)
padlószőnyeg? az nincs sehol.. amúgy megvana használatnak a szabája.. ha megy a légkondi, vizesen (mert van medence is:P) nem megyünk be... plusz.. ha megy egy szobában a légkondi, akkor abba a szobába akkor lehet bemenni ha kikapcsoljuk.. szerintem kellemesebb mint 30 fokban dögleni.. és nem is lesz semmi bajod ha ezeket betartod..
De ezek inkább akkor, ha valaki olyan okos, hogy közvetlenül magára irányítja a légáramot, nem?
Akkor valahogy megnyerné Psychot is. :)
hát.. szerintem még néhányat be kéne tenni ahhoz hogy utolérjünk egy corát..pl;):P:D
Rövid távon tüdőgyulladás és kötőhártyagyuladás, de hosszabb távon is betegségek okozója főleg ott ahol padlószőnyeg van.
úh..az nagyon finom :DD visszalök a meleg :)
eredetileg 4 volt csak kibővítettük a házat és az 3mat jelent. meg tettünk az én szobámba is az még 1.. jah, akkor 8 van:$:D:D