köszi:D:D:D remélem lesz olyan jó mint a tavalyi..:D:D
nah.. megjött hozzánk is a zuhi:

Jöhet a Manbearpig, leléptem.
És képes lennél ezt rámküldeni? :( :)
Igen, ez egy nagyon ritka, de veszélyes lény.
Al Gore sem fog megvédeni. :)
Nem jelenik meg. Mi akar ez lenni? Manbearpig? :)
Ez nem jó ötlet.
Ha ezt fogod tenni, akkor rádküldöm a 
Jajj, anyiira unom hogy sosincs itt senki :((
Talán a legegyszerűbb ha ezentúl hanyagolom a fórumot és akkor nem fog bosszantani, hogy a saját nevemet látom mindig utolsóként.
Na milyen jó ötlet, nem?
Az okoskodó is jó: Lehet, hogy hosszú távon a pesszimistának van igaza, de azalatt a táv alatt csak az optimista élvezi az utazást.
Minden jó.
Jó az idézgető :D
,,Aki nem tudja, milyen ízű a szappan, még sosem fürdetett meg egy kutyát. "
2 kérdés?:D
Az jó, csak nehogy nehéz legyen. Remélem valami hasi vagy égési sérültet fogok ki, vagy legyen Sokkos a vérveszteségtől, mindegy.
Lélegeztetni nehezen tudtam, mert kevés levegőt fújtam a babába. Ott majd meglesz az kb fél liter.
Könyvem valószínüleg azért nincs, mert az első órára nem tudtam menni, hiszen be se voltam iratva.
A második órán egy tanuló oktatott, az meg semmit sem tudott. A mostani utolsó órán pedig csak a helyzeteket néztük át gyorsan.
Mé nem nincs könyved?? Egyébként, nem tudom nálatok hogy van, de a fiam túl van rajta és aszonta, tök gagyi vizsga volt és nem vették halál komolyra.Jól jegyezd meg a legfontosabbakat. Mikor kell stabil oldalfekvés, mit kell tenni hasi sérültné, fejsérültnél, stb.
Na most súg.... náluk úgy volt, hogy két csoportra osztották őket. az egyik csoportnak a stabil oldalfekvést kellett bemutatni, a másiknak a m.lélegeztetés. De előtt tételt kellett húzni, úgyhogy amig az egyi csoprt mondjuk stabilozott addig a másik fel tudott ksézülni a tétel kérdéseiből. aztán csere. A tétel meg mindössze két kérdésből állt.
Köszönöm a gradUlációkat. Cica köszi a képeslapot:)
Hétfőn meg eü vizsga:S
Egy órán voltam ott (most a forgalmi után)
De nem tudok szinte semmti sem:((
Nem tud valak iegy olyan oldlat, amin viszonylag részletes leírást ad az elsősegélynyújtásról és az egészségügyi vizsgákróül, meg pár helyzetet is bemutat meg hasonlók?:(
Én béna vagyok ehhez, nem találtam.
Könyvem sincs.
Most jöttem haza az eü oktatásról.
Odafele dög meleg, ezért pólóban és térdnadrágban mentem.
Visszafele esett az eső és hideg lett, de még fülledt a levegő.
Hát akkor úgy a felét odaadhatnád azoknak a csokiknak.
Tudod ne vesszen kárba;)