A mentősé kényelmesebb és stabilabb, lehet, hogy ez egy gyorsabb és egyszerűbb módja az egésznek, de teljesen más pozícióba kerül a beteg.
Olyan rossz:(
A stabil oldalfekvő helyzet a legegyszerűbb az egészben, DE.
Mivel az első órára nem tudtam elmenni, ezért lemaradtam a lélegeztetésről és az oldalfekvésről.
Egyszer láttam, hogy aki ott volt, hogy csinálta, de az telejsen más volt, mint az, amit az interneten, az elsősegélykönyvben, meg egy elsősegélydobozból kivett papíron látok:(
Nemtudom melyiket csináljam. :(
14 órája nem írt senki... Hol vagytok?? :(
Ez a mondat oylan jó:S
Az elsősegélyes könyből van.
,,Az elsősegélynyújtó csak akkor mondhatja ki teljes biztonsággal, hogy a sérült meghalt, ha az élettel összeegyeztethetetlen sérülést észlel. (Törzstől leválasztott fej, szétzúzott koponya, agyvelő a szabadban, kettészelt törzs, vízből kiemelt, felpuffadt holttest stb)
:)
Ezt egy perce mondták nekem:
Lehangoló a pesszimizmusod.
:)
A mamám azt szokta mondani, az élet olyan, mint egy doboz bonbon. Az ember nem tudhatja, mit vesz belőle.
Olyanok voltunk Jennyvel, mint a borsó meg a héja.
Az a hülye, aki modnja:)
Ami ta múltkor figyyeltem meg, az az, ami a sisakján van, amikor a háborúban vonulnak.
Figyeljétek meg;D
Bébé szája a leviccesebb:D
Rák salátával, rák sülve, főtt rák, rák rizzsel, rák rákkal...:))
Az én nevem Forrest Gump, úgy szólítanak, hogy Forrest Gump:DD
Ezt akkor mondja, amikor Bébé bemuattkozik neki:)
Nagyon aranyos:D
Ehhez mi köze van a vegetáriánus életmódnak? Nem ettem meg a legyet :D
Szóval nem is vagy olyan nagy állatvédő?:)
Vagy feladtad a vegetáriánus életmódot? ;DD
Ma fordult elő először hogy hasznát vettem egy kötelező olvasmánynak :) Agyon csaptam vele egy legyet...
:S Nekem ilyeneket ne mesélj mert most már félni is fogok :S A tűzzel amúgy is hadilábon állok :DD
Tegnap az egyik ismerősömnek a ház közelébe csapott a villám. Ez ta villámhárító felfogta, és tönkretett minden elektromos berendezést a tv, a számítógép, konhai berendezések, DVD lejátszó, videó minden szétment.
A szekrény hátulja kigyulladt, hirtelen nem tudta mit tegyen, vízzel leöntötte.
Addigra már nem volt áram alatt a ház.
A biztosító mindent fizet.
Na megyek, tanulom azt az eüt:)
Már megint eső lesz... vihar, satöbbi.