Hát elég régen lehetett az :D
Anno Kr. e.?:)
:) Ja, fogjuk rá. :)) Tiltsuk be a meleg(ek)et! :)
Már nem tudom, nekem hogy ment a dolog, de úgy rémlik (mintha olyan régen lett volna :D), hogy nem kellett szaladgálni, csak kb. az kellett, amit írtál is. (vizsgalap és eü.) Szeretnek mindent minél bonyolultabbá tenni sajnos. :S Az ügyintézés sok ember rémálma. Nem csoda. A bürokrácia... :S
:) Dobálod szegény lejátszódat? Hát nem becsülöd meg?! Ártott az neked? ;)
Én is utálom a rovarokat, de szerintem mindenki. Nincs mit kedvelni rajtuk.
Egyiksem.
Túl sok ezzel a papírmunka meg az utazgatás.
Menj ide, menj oda. Miért nem elég a Vizsgalapom meg az eü igazolás? Rajta van minden. :( Túl van ez is bonyolítva. Valaki unatkozott, és kitalálta a legbonyolultabb rendszert.
Bírod? Csak nézni.... szerintem. ;) De közelebbről ne is ismerkedj meg velük. Megrázó élmény lehet.
Közérdekű hír:
Tegnap éjjel ledobtam a földre az MP3 lejátszót, és ma reggel vettem észre, hogy agyonütöttem vele egy bogarat. :S Valami nagyon ronda izé volt.
Csoda, hogy a fülembe veszem ezek után a fülhallgatót. :( Utálom a rovarokat.
:) Szia! Néha látni. ;)
Megvan már a jogsid? És a mocid? Voltál már Psychonál? :))
Nálunk "csak" vihar volt, éjfél után csak úgy süvített. Egy ideig nem hagyott aludni, aztán megunhattam, mert már csak azt vettem észre, hogy reggel van. :)
Szia gradU! Téged is látni errefelé?:)
Orwell? Azt olvastam. Nagyon tetszett. Leültem, és kiolvastam egyben. Hógolyó elvtárs és társai. :)))
Helyesbítek, kajakosok voltak.
Volt olyan, amelyik az evezőjét hagyta el. Mások beszorultak egy villa alakú kiálló fa ágai közé. :)
A Rábában én is úszkáltam egyszer, egy lassú szakaszon, mégis többet haladtam oldalra, mint előre. :) Kicsit van sodrás.
A Rábán a kedvenceim az amatőr (értsd zöldfülű) kenusok. Olyan borulásokat lehet látni néha.... :D Fák jobbról, fák balról, erős sodrás..... Mennek a majmok, elkezd kiabálni a főnök, hogy "húzzatok már!", nem hittek neki eléggé, csak ímmel-ámmal húztak, sodródtak be a benyúló faág alá, a vezető nagy mérgelődve kiugrott, a többi hülye beleborult kenustul. Nem éppen egy amőbáknak való víz.... ;)
Jó kis túlélő táborban voltál! :) Látom, nem unatkoztál az egy hét alatt sokat. Még láttad is a legjobb meccset, szóval jól csináltad. ;)
Úgy tűnik, nem nagyon figyeltetek egymásra, ha ennyi eltévedés és leszakadás volt.
hát.. az nem lenne jó.. de hát istenem.. a földkerekség mit veszítene? az hogy néhány millió ember élete elromlik az mi ahhoz a több milliárdhoz képest?utána valószínű hogy nem bicikliznék..
én nem veszekedtem csak elmondtam hogy mi a véleményem ezekről a dolgokról..