Ahhoz képest hamar visszaértél. Ha én elmennék gyalog az itteni Penny-be akkor még estére sem érnék vissza :D
igen.. és holnap reggel köv. a folyt..:S :D
őő.. bolognai spagetti? az volt..:P
Én a Pennybe voltam.
Meg ettem egy finom Update 1-es vacsit:)
szinte minden amerikainak mindegy lenne.. nem?
vagyok, csak gyomlálni is hívtak..:S:D
Érdekesség. Ezt most találtam:
„A telepátia lényege: az egyik ember felfogja egy másik (adott esetben tőle igen távol élő) ember lelki vagy éppen fizikai helyzetét, állapotát, vagyis olyan információkapcsolat alakul ki köztük, amelyet nem az ismert érzékszervek közvetítenek. Ezek az úgynevezett parapszichológiai (PSZI) jelenségek olyan általános emberi képességek, amelyeknek bizonyos törvényszerűségeit ismerjük, ám ezzel együtt fogalmunk sincs arról, hogy miközben zajlanak, fizikai értelemben mi történik.” A parapszichológia a para- előtaggal (jelentése: valami mellett, valamivel párhuzamos) olyan lélektani jelenségeket (megérzések, telepátia, távolbalátás, jövőérzékelés, stb.) jelöl, amelyeket a klasszikus pszichológiában jelenleg nem tudunk okságilag értelmezni."
Szerintem érdekes dolgok ezek. Mindenesetre ftcsrac és köztem is telepátia van :)
Hát nem igaz már megint milyen random kép van..
A kivágott póló egy kategória a nyilvános orál technikával? :)
Nem láttuk, hogy bevetette-e. Talán csak viccelődött... Talán. ;)
Jó étvágyat! Mire visszaérsz: Egészségedre! :)
Az volt! :DD Épp horgásztunk, és mit mondjak, megvolt a napi szórakozásunk, amikor sorra jöttek egymás után a hasonló csodás képességekkel megáldott őstehetségek. ;) Kicsit erős nekik a Rába. Gyakoroljanak inkább valamilyen tavon előtte.
Okoskodó
A kivétel erősíti a vakbelet.
Ez fáj..Ez fáj..Ez már fáj:D
Persze. Azért veti be a kivágott pólós trükköt? ;)