:D
A szomorú az,hogy "egy-két" cigány család már jobban él,mint egy-két Magyar! Mostanában figyeltem meg,hogy pölö lecserélték a már rég megunt zsigulikat mercire esetleg bmw-re..olykor ducato-ra. Tehát már valamelyik jobban él mint Mi..
A boxer az jó. :) Ezeknek viperával kéne nekimenni. Tudom, ugyanazt csinálnám, mint ezek. Ez van.
Nem, én még nem ettem. Illetve, csak egy kis fagyit.:)
Az a gond hogy ha a magyarok megvédik magukat akkor egyből ki van kiáltva hogy rasszizmus, de ha a cigányok igazságtalanul agyonverik a magyarokat az el van titkolva. Mortimerrel tele volt az egész tévé, újság minden, de arról hallott-e valaki hogy Tarjánban egy csapat cigánygyerek boxerrel szétverte egy magyar gyerek arcát? Ugye hogy nem. Undorító ez az egész rendszer...
Mindenki eszik:)
Te már ettél?
MSN?
De hát az a jó :)
Ja igen, a vártnál előbb jöttem.
Náluk jó.
Több mint egy gyereked van? Fizess, és nem kapsz semmi kedvezményt!
Magyarország nem sokáig lesz Magyarország.
Átlagosan hány gyereke van egy magyarnak? És egy romának? Én nem vagyok rasszista, van amelyik dolgozik, és ugyanúgy meg tud élni norálisan.
:D
Há valamibő el ké éjni, há a segé arra való. Mikó kis roma vótá, még nyálad se volt, úgy köptem a szádba! Dzsaljá, csináld a pízt!
(Egy kis Nyóckerrel keverve)
Bebizonyítják, hogy a semmittevéssel is meg lehet élni.
Az a legjobb, amikor apu börtönben van, és minden karácsonykor hazajöhet. Akkor csinálnak vagy 5-öt, jövő karácsonyra készen is vannak, és jöhet a többi.
Ruházni csak egyet kell, folyamatosan öröklik.
,,A divat 10 évente ismétlődik" :)
A kisbaba olyan mint a Nescafe. Könnyű megcsinálni és egész éjjel ébren tart.
minél több gyerek,annál több pénz..kínában ez épp fordítva van..
Nagynak akarnak látszani. Pár év múlva meg szeretnének inkább fiatalabbak lenni. :S Egy csaj nézzen ki annyinak, amilyen idős. Ne egy kisbabának, és ne is a saját anyjának.
Megyek. :)
de honnan tudtad hány éves? megkérdezted tőle?
Ja, biztos így bíztatták régen:
Há, kisjányom, 12 vagy, és még mindig nincs dzsereked?! :) Szégyelld á pofádát! :S
Pont az ilyenekről van szó. :S 18-19 évesen akár 30-nak is kinéznek néha. Elég gáz. :S