Áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
Ezt nem hiszem el! Beeeeeeeeeeeeeeeezzeg erre mindig figyeltek! :P
azt még nem mondtam.. de szerintem nem is fogom.. nem szereti ezeket a csemegéket...
Ha nem sikerült volna, még most is kiskanállal szedegetnének össze....
én szépen megálltam volna az út közepén aha nem szirénázik.. a köcsögistenit.. megtanítom én a rendőröket is közlekedni ha arról van szó..:D
Na és hogy ál la jogsid?
Vagy egyenlőre pihensz?;)
És, mit csinált a papád? Adott egy csokit, vagy egy kokit? ;)
Én tudod mit láttam egyirányú utcában? Rendőrautót az út közepén velem szemben... ja és én mentem jó irányba... persze nekik mindent lehet... :S
arra még nincs magyarázatom..:P
hát. az extrém volt.. de tuggyátok milyen szépen felugrattam 52vel a járdára??? annagyonszépvolt.
egyirányú uccába általában nem megyek szembe.. arra vana járda..ott sokkal izgalmasabb;) és: egyirányú utcába (legalábbis szolnokon) még nem láttam olyant hogy ne lett volna kitéve a tehetautóval behajtani tilos.
Szia Su! Hát mint mondjak? Egyenlőre igen... :S
De azért bringázok minden nap, legalább a közlekedésből nem esek ki (max. orra). :)
Sikerült megkalapálnod a géped?
Á, nem.... Amiket ma is csináltál.... ;) :P
nem kell megmagyarázni ám. felelőtlen autósbiciklisegyébjárműves vagy és kész;)
mindig teszel elé egy egyes számot ha 100 alatti számról van szó.. ha 100 fölötti, akkor az 1est kicseréled egy 2esre. és probléma megoldva.;)
Aha, láttam, amit rajzoltál arról, hogy hogyan közlekedsz... én nem dinamikust mondtam volna, hanem kamikázét. :P :D
Ez a Te szemszögödből.
Mondjuk egy egyirányú utcában mennél, egy fasza kis kamion jönne, nem lenne sok hely...
csak nem feladtad a jogosítványba vetett hitedet?