úgy érzem hogy a biciklinek tökmind1..:P
így.. hol vana fioók? nyamm..nyamm..:P
a németeket úgy sajnáltam:(:(
sziasztok! megért ez a meló 5200zat..
"Elképzeltem, ahogy egy Formula-1-es autóban remegve várom az esőverseny rajtját, de még a zöld jelzés előtt összehányom magam, és sírva hazaszaladok."
:DDDDD Úgy tűnik, kötelező elmebetegnek lenni a totalcarosoknak. ;) Ja, hiszen azért totalcar-osok. :)
Marci, ezt nézd! :)
"130-nál hatodikban 1700-at forog a főtengely percenként"
Elég hosszú a hatodik fokozat. :) Egyszer az autórevüben nézegettem, melyik autónál írja a legnagyobb sebességet (1000-es fordulaton, utolsó fokozatban), és a Vipernél volt 77 ez a szám. 155-nél 2000-et forog. Brutális.
Isten biztos szereti a hülyéket. Olyan sokat teremtett belőlük...
Az idegbaj öröklődő betegség. Én is a gyerektől kaptam.
Kutyát tartani jobban megéri, mint feleséget. Kevesebbet eszik és már bundája is van.
Az alkohol nem oldja meg a problémákat - bár a tej sem. (Igaz ez, Cicamata? ;)
A fogaid épségét a legjobban úgy őrizheted meg, ha nem szólsz bele mások dolgába.
Kétféle ember létezik: az egyik mindig megmondja, mit gondol, a másiknak vannak barátai.
"Az igazi kolléga nem csak ÍGÉRGET, hanem be is TART!!"
:DDD Ezek az okosokodások.......... :)
Az egykori fiat panda multijet reklám szerint most kell autót váltani...
"Elszálltak az üzemanyagárak? Ülj át egy fiatpandamultidzsetturbódízelbe!"
95-ös benzin átlagos ára 300 Ft felett van. :S
"Két kerékpározó gyereket ütött el a szemközti sávba átsodródó rendőrautó Környe és Vértessomló között, a sérültek állapota súlyos [...] Az iskoláskorú fiú életveszélyes koponyasérüléseket, a kislány vállcsonttörést szenvedett."
Szolgálunk és védünk? :( Ha már száguldoznak, igazán vehetnének pár különórát különleges vezetéstechnikai tréningen. Vagy legalább megtanulnának vezetni....
Nem. Ez már lehetne egy ok. ;) Lenézem őket.
Csak egy buta feltételezés volt.
Honnan tudod? Beszélgettél már piócával?
Tudtad ezt?
A piócának 32 agya van - 31-el több, mint egy átlagos embernek...
Ezt a piócáknak! :PPPPPP Mégsem okosabbak! :)
Tudtad ezt?
A nyulak immunisak a fekete özvegy pók mérgére.
Gizinek akkor nem kell félnie.
Nyert az olasz "védekezzünk, mint atom" antifoci. Mondjuk tegnap voltak akcióik is, de akkor is. :)
:) Lehet, hogy nem elégedett a tegnapi idejével, és éhezteti magát, hogy gyorsabb legyen majd. ;)