:) Az szép! :) És a padlógázas gyorsításnál is ilyen, vagy még ilyenebb....
inkább 4500... akkor megy leginkább.. de a 2500 is jobb mint az 1500..annál behal.. a múltkor még 90nél is visszatette kettesbe..:D
portugál-france..ez eggyértelmű..
Ja, hát 1500-ról nem is megy. 2500-3000 körül annál inkább.
azt is olvastam hogy porsche cayanne turbo. 270nél 66,7 liter fogysztás.. ami ugye a 100 literes tankot ha jól számolom olyan 40 perc alatt üríti ki..:P
:) A max. gyorsulás érdekében úgy kell. De akkor éhes a járgány. ;)
nem tudom ki találta ki..:S de próbáltuk..1500ról 6.ban padlóval.. olyan mintha nem is gyorsítanánk..
amikor meglátta apa és elolvasta..csak ennyit mondott:"szóval nem hétezerig kell padlóval"..:D
Még a dízelek is csak 2000 körül kezdenek megindulni. Mármint a td-k. Egy benzinesnek nincs ereje még ott.
nekem megvan az autobild összes száma mióta megjelent az autobild magyarországon(2004.okt.) az automotor meg 2004 11.szám óta van meg az összes.. az autómotor ugye 2hetilap, szal 25 van eggy évben.. gondolhatod mekkora stóc van belőle
Gyorsan kell visszavenni a gázt. :) Nagyobb fokozatban könnyebb megcsinálni.
szívó persze..
hát, ha "normális" gyorsulást akarsz elérni...
a 6. az nagyon autópályás fokozat..
amúgy olvastam egy akkora lol dolgot..:P fogyasztáscsökkentő trükk: padlógázzal gyosítsunk! alatta azért oda volt írva hoogy 2000es fordulatig.. HOGY LEHET 2000IG PADLÓGÁZZAL GYORSÍTANI???:S
azon gondolkozom hogy felbontsam e ezt a tábla csokit..
Előfizettünk rá. Mostanában alig olvasom, jó nagy lemaradásom van már.
Majd megnézem egyszer az autómotort is. Láttam már, csak nem rémlik, milyen....
2800? Akár egy dízel. :) Jó kis gép az. Szívómotor?
Nehogy már 190-nél vissza kelljen kapcsolni. Biztos húz az 6-ból is.
te veszed azt a szennylapot???:@ én egy számot vettem..:S inkább autómotor az sokkal olcsóbb vagy autobild(ami drágább)
Ha érdekel:
A 210 LE nincs a cikkben azt hiszem, azt a2-ben olvastam.
:) Nem éppen. A környezetvédelmi előírások ennyivel enyhébbek.