He-he, nem tudtad, hogy a hagyma, krumpli és egyéb zöldségfélék pucolása a férfiak feladata? Majd megtudod... :-PPPP
Én is sajnálom kicsit. Nem lehet könnyű dolga. Az is borzasztó lehet, hogy mindenhol figyelnie kell, nehogy bevágja a fejét. A villamos ajtócsukás-jelző lámpáját én is lefejeltem 2-3x. Ő meg görnyedve kell, hogy utazzon. Leszállásnál meg tényleg olyan lehet, mint egy zsiráf. :-)) :-S
:-)) Mondom, hogy kicsi vagyok. Nem baj, majd inkább autóval járok, mint gyalog. :-)
MIkor mérted, reggel vagy este? Mert reggel magasabb az ember. Én reggel vagyok akkora, estére egy kicsit mindenki összemegy.
Tudtad ezt?
A hagymapucolás közbeni rágógumizás megóv a könnyezéstől.
Ja. Különösen, ha egy másik szobában tesszük, mint ahol az asszony pucolja.
Hiii, az már durva. Szegény lány. Nem szemét a sors így kitolni emberekkel? Már engem is zavar a magasságom.
Én sokak feje fölött ellátok. Tied fölött is, ha egy kicsit nyújtózok. :-))
Nem baj. Növök még... Csak már nem vertikálisan. ;-))
Akkor jó nagy baba lehettél. Min 60 centis. :-)
:-D Az egyik évfolyamtársam, egy lány kb. 198 cm volt. Biztos boldogan fog élni egy zsiráffal. :-)
Jó lenne kicsit magasabbnak lenni, legalább, hogy kerek szám legyen. :-) Így csak az öregek feje fölött látok el. :-))
Al Bundy ment, de már vége van. :)
A ritkaságok nem olcsóak... :-PPP
:-)) Friss húsért.... :-)
Nem tudom. Lelépett. Megunt bennünket.
Azt sajnálom, hogy még 3x akkora sem lettem, mint a születésemkor. :-( Pedig csomóan elérik azt a magasságot... :-)
Akkor visszamegyek tanulni egy gimibe. ;-))
Ftc hova tünt?
Pedig a kölyökmacskák mind nagyon aranyosak.
:-))) Magasság alapján. :-) A magasságodnál már csak az elvárásod nagyobb... :-)
Undorodom a macskáktól, nem tehetek róla. Még a kölyökmacskáktól is.
Ez kizárt. A mai fiatalok (14-től felfelé) akkora táposcsirkék, hogy kisgyerek vagyok közöttük. Simán 180 felett van az átlag. Kb. mint a focistáknál, 185 körüliek. Nem kevés a még magasabb is.