Igen. A mai eslő hozzászólásomban emléítettem, hogy kérek egy rövid összefoglalót az elmúlt pár (4-5) oldal dumáról. Még várom... :)
Ez a hivatalos megfogalmazás? Nem is hallottam még. Kisebbnek neveznek egy piszok nagy talpalást, szándékos felrúgást?
A rossz, hátulról végrehajtott becsúszások szoktak sárgát érni legtöbbször, nem?
Azért olyan durva kisebb szabálytalanságokat most nem csináltak.
Ez a ,,sárgalapot érő kisebb szabálytalanság" fogalmazás azért hangzik olyan hülyén, mert a durva az amit Zidane csinált, az piros volt. De nagyon durva sárgalaposat nehéz csinálni.
:D Smarni, írtam is puncsikának. Császármorzsa, ismered? Spenót meg puncsikánál volt tegnap azt hiszem. Én csak azt írtam, hogy nálunk (amikor van), akkor szombaton van. :)
nah sziasztok megyek.. holnap 5kor kelés.
Még az lett volna érdekesebb, ha megkapták volna az Ivanovot. Alig láttak volna, úgy záporozott volna a sárgalap.
Te meg ne szólalj, mert már könnyezik a szemem:D
Komolyra fordítva a szót. Mi vol ma az ebéd? Lasagne, vagy a szombati spenót?;)
:D Tény, hogy ma megadtad az alaphangot. A Zidane féle rágótlanítás is nagyon jó poén volt. :D
Méghogy én?
Ez a Micsinálsz? nagyon jó volt:DD
de lehet hogy az uccsót kivédte volna..:P
Ma olyan formában vagy, hogy már abba sem hagyom lassan a nevetést. :D Így megyek majd aludni. Éjjel majd néha felsírok a nevetéstől. :D
Azon lehet, hogy visszajátsszák. De lehet, hogy nem annyira jó a képe, hogy jól látszana, mi történt. Nem tudom.