Már megint mire gondolsz? :P Pasik! :)
Én csak egy egyszerű halandó vagyok, nekem csak egy unszimpatikus fickó volt. De azért igazad van. :D
jó neked, nekem sajnos ugrott a nyaralás
furcsa fehérneműid lehetnek célkereszttel;)
Na belevetem magam a munkába... már csak két nap és nyaralok, addig még sok minden vár rám... :(
További jó dumálást néktek! :)
valójában a fejlődés csúcsa volt és nem egészen egy, hanem mondjuk úgy egy közösség. és nem lény volt, hanem a kontinum egy hmmm..... ábrázolása, hogy az egyszerű halandók is fel tudják fogni valamennyire a létezését. a lényeg, hogy már mindent tudtak a világegyetemről és baromira unatkoztak
Nem, azt szerettem vola, ha ő kerül be egy körbe... mondjuk egy célkereszt is lett volna abban a körben, de azért kör... ;)
pedig be szerettél volna kerülni a körbe, mi? ;)
Nem ismered a Stra Trek-et? Ne is törődj vele, én meg a South Parkot nem ismerem. :)
Egy időben sokat néztem ezt a sorozatot. Abban volt egy szereplő, akinek Q volt a neve és mindentudó volt, meg mindig mindenhova bejutott, valami csodalény. :)
:D Nem, valójában nem jöttem rá, hogy melyik kedves szomszéd szereti ennyire az Eddát (ez volt az ő szerencséje...;).
nem úgy volt, hogy mikor a vizes pólót eldobtad, akkor az zárlatot okozott a technikájában?
Ja persze! Tényleg! :D Arra nem gondoltam... A kussra igen, meg a dzsémsz bond-os Q-ra is, de ez nem ugrott be... Energiát! :D
Neem a vizespóló! ;D Valójában szerintem valaki kedvesen figyelmeztette arra, hogy elég már a hangos zenéből, mert egyszercsak a szám felénél kikapcsolták. Az egész környék egyszerre sóhajtott fel... :D
Azthittem a kör közepén állsz;)
Na befejezte a szomszéd? A seprű vagy a cicakarom segített?:)
Aha, alig aludtam olyan égzengés volt... :S :)
Kuss akar lenni?