nállam már vagy egy éve nem szól rádió.. mindig a gépet hallgatom.
Köszi :D Egy sas nehogy ne bírjon el egy macskával...
Kicsit furcsa kép, mert a sas kb. 80 centi magas kifejlett korában, és az nem ekkora egy macskához képest.
De mindegy, úgyis én győzök :D
itt asszem mindkettem repülni fognak:)
de fel is van öltöztetve?:) és ha nincs bekötve akkor is lekk fizetni a bírságot.. és az a része hogy van kiképezve?:Plehet vele öhm.. nemrendetésszerűen játszani?:P:D:D
hajrá Harimata! anyi az előnye hogy legalább repülhetsz egyet:)
Sziasztok!
:D Csak nem a S-rádiót hallgattad? ;) Én is gondoltam, hogy be kéne írni ide a hírt, de már megelőztél. :)
Harimata vs Psycho.. ez jutott eszembe erről a képről:)

Most hallottam...már van gumiférfi is. Az autó kesztyűtartójában elfér és arra a legjobb, ha egy nő egyedül autókázik az éjszakában, akkor csak felfújja, maga mellé teszi és nagyobb biztonságban érezheti magát. :DDDDDDDDDDDDD
őőőő.. nem vicclapra értettem.. én meg még egy-két társam egy RPG-makeres csapatot alakitunk **öntelt mosoly :PPP** és azé elégjol haladunk. mig van egy másik csapat itt a lakohelyemen, akik full pancserek :D és előbb olvastam weblapjukon hogy "Ha sikerül feltölteni az oldalt ígérem mindent megkaptok, amit egy valamire való csapattól várhattok!"
Nos... nem akarok izé lenni... de ez most nagy füllentés volt :)... na jó.. abbahagytam.. nem izélem szegény gyereket(:DDDD) van igyis elég baja a világgal na... :-#
www.darkenergie.dox.hu ez a weblap cim
Rivális csapatot? Olyan nincs is. :DDD A vicclappal nem tud rivalizálni senki, max. próbálkozni. .PPP
ahha.. majd ha kész akkor lesem..:-)
hát... :) barátom talált egy weboldaldt, és onnan töltöttem le a játékhoz rengeteg scriptet, szerzek skripteditort, akkor megnyitom és hozzátudom adni a szerkeztő progihoz, és hatalmas fejlődést vesz a játék :)
Amugy akarjátok látni a rivális csapatot, akik "cégnek" nevezik magukat? :D van honlapjuk, de soszerint nincs rajta semmi