:D Akkor már az a sierra. Kicsit beteg hangja volt ugyan.
Köszönöm a helyes kiigazítást. :) :(Bár..van még olyan amit nem emeltek?
Jah...nyugdíj, fizetés.
3 tányér bableves, vagy egy tommygun. :)
Vagy az a virágölő járgány kipuval:D
:S Valahogy ki akarják tölteni a fél órát.
Marci:
Itt 9 körül 5 percen belül vihar kerekedett, a távolban elkezdett villámlani, majd áramszünet lett. Szakadt az eső, és fél órán belül lenyugodott az idő.
Az tényleg jobb, ha kint van az ember, nézi és hallja is. Nekem a hangja tetszik a legjobban. :)
Fél literrel túlfizeted:D
De nem kért érte senki sem belépőt, ezért majd máshol szedik be. Mit fognak emelni?
igazatok van abban h elég lenne feleannyi is...
hát a múlkor olvastam hogy vmi 380 milláért vállalták el az egésznek a megszervezését... megér nekünk ennyit ewz a nap? szerintem ifen.. de ha elosztod, akkor 2millióan nézik, szóval 190 Ft/ fő.. nem olyan horribilis.. ha vesz egy ember 2 liter benzint már túl is fizette...
Ha már csak a század részébe belegondolok az is nagy pénz. Nem mondom, hogy ne legyen tüzijáték nekem 8, de nem kell 500 darab egy sima rakétából ami alapból párszázezer.
hát itt nem esett... kilenckor tartották és 20 perc volt. arról meg nem tehetnek h elmosta.. tavaly pesten néztük és gyönyörű volt...
A tizedénél többet nem kéne rá költeni. Csak cirkusz.
Meg fogod. Mindig kb. ugyanolyannak tűnik, pedig egészen mást csinálnak, és sokat dolgoznak vele. Idén szívás volt, hogy még el is mosta... Az m1-nek csak egy-két kamerája volt kint? ;) Azok is úsztak. A kereskedelmiken még volt kép is. :)
Nem hallottam, idén mennyit kóstált. Annyi volt? Szép! :S
nem győzlek meg titeket.. mndjuk ti mind idősebbek vagytok nállam.. ti többet láttatok már.. lehet h én is megunom 2 év mulva...
:D
Ez esetben a kivétel erősíti a szabályt megfogalmazás baromság lenne:)
fáradt és ideges vagyok... majd holnap beszámolok mi történt
Nem kell elvenni a tüzijátékot, de 200 milka?
Magyar focira kár költeni, nem igaz? ;)
Én sem vagyok oda a tűzijátékért. Unalmas, és drága. Költhetnék inkább kórházakra, vagy utakra azt a pénzt. De akkor meg sokan elégedetlenkednének, hogy nem méltó az ünnep. Elég lenne egy 8 perces tűzijáték is.