A kivitelezés kellemetlenebb lenne. Akkor már inkább vagy belegondolok, vagy kivitelezem. ;)
jajj...:D azon már túlvagyok...:d megettem egy pizzát feljöttem és megbeszéltem....:P
Tőlem inkább ne tanuljatok jómodort. Sőt, semmi mást sem. Jót tőlem nem lehet. Na jó, helyesírást igen. :)
te itten ne gondoljál bele semmibe, hallod?!
pár órája is megzuhantál valami blog miatt!
:)
:)) Barátságosan hangzik. De szegény örült, hogy tudott beszélni biztos...
jaj.. rosz belegondolni:SSSSSSSSSSSSSS
:DDDD
De ezeknek még rúgás sem kell. Mondjuk úgyis csak fröccsenne, és benyelné a lábadat, mint egy Jabba. :S Van jobb célpont a térdnél. Egy hatásosabb...
:)) Ilyen domborulatok inkább sehol! :S Ilyen kispárna már egy bálnának való.
otthon, anyám hívta a nővéremet fel egy viharos nap éjjelén, és csak enyit szólt bele (ráadásul pont tök rekedt volt):
- anyád.
mármint a "szia, az anyád vagyok helyett)
:)
ez a aszöveg annyira kemény:DDDD
a térd mindenkinek gyenge pont, elég egy rúgás szemből és kész vége
ezt csak azoknak írtam, így éjjeli önvédelmi leckeként, aki jókisfiú létére éjszaka a sötét sikátorokban mászkál és megtámadtatja magát valami gyanus alakkal
másfajta kispárnára vágysz? :)
mondjuk, ha azok a domborulatok kicsit feljebb volnának?
:PP Legközelebb majd megismétlem a kedvedért. Végül is egy kopipészt belefér. :)
persze hogy meghalnak.. de ezeknek ez az életük célja
halljátok, itt viharosan örekszem, már 46 hozzászólásom van!
nemsokára én is írhatok ilyeneket:
hali kispajtás, na figyuzzál, nem ismételgetem itt magam, nézd csak vissza a 1234556789-dik hsz-emet
hö
A másik gyengepontjuk a térdük és a gerincük. Kispárnának? Na, neeee... Csak tőkesúlynak egy hajóra.
tudom melyik viccre gondolsz, de ez nem az, ez a párbeszéd valóban megtörtént, a fültanuja voltam :)
lehet, hogy kispárnának jó, de örök, mindkét fél haláláig tartó nagy szerelem tárgyának nem, mert az ilyen kövér emberek korán halnak szívinfarkasban és más keringési betegségekben