15 vagyok..:P nem fogyokurázok... csak itt minden norbiról szól valamikor március környékén...:P és csak ugy eszembejutott.. emuyg 175 centisen és 66 kilosan nem igazán jut eszembe az a szo h fogyókiura...:D
Nem tudtam. De norbi nem is érdekel. Jól megy neki, még az ápdétes vizet is eladja a sok féleszűnek. A kártya meg.... lehet olyat venni könnyen. Ha van pofája hozzá.....
de most komolyan, ugye ezt az angol szót még véletlenül sem ejted "feri"-nek?!
én harmadszorra is végigizgultam...
mondjuk, én már csak ilyen vagyok
Azon kevés film közé tartozik, amit én is láttam. Nem rossz film. Csak már alig emlékszem rá.
nem akarok indiszkrét lenni, de 17 évesen mit fogyókúrázol?
jut eszembe, tudtátok, h norbi olyan kocsival jár, (egy kb. 30 milküs merci), amin kint van a mozgássérült kártya, h tudjon a drága parkolni
Ez emésztéstől igen.... De ha estére ilyenekkel kínálod a gyomrodat, akkor nem nagyon örül neki. De ha bírod...
pedig az evéstől úgy elálmosodil az ember...![]()
na, vége lett a filmnek,
visszajöttem, és ezek szerint nem csak én b*szom itt a rezet szombat este
(mentségemre: nyolcig úgyis dolgoztam, aztán már semmi értelmesnek nem volt kedvem nekiállni:)
a malacot csak azért linkeltem, mert az is van olyan idegesítő, mint a hagymás... :)
de nem olvastam vissza, mit reagáltatok rá
rendben, dödike, ha akarod, eztán én is becézlek
te hívhatsz tündibündinek :)
Pizzát csakis úgy szabad. Szigorúan. ;) Az update kódok meg mehetnek a sunyiba.
Én 9 után már nem nagyon szoktam komolyabb evésbe kezdeni. :) Nincs ihletem. :)
én van amikor este 11kor nekiállok és megeszek egy fél pizzát ami ugye alapból update 3mas..:D
35000. lettél:-)
Charlie Chaplin egyszer nem jutott a döntőbe egy Charlie Chaplin hasonmás versenyen. ez naygon gyenge...
Igen, gyorsan megy az. De reggelig csak nem áll neki enni.. :)