azóta megy a pi...:d majd elmondom az angoltanáromnak...lol... XD
:) Kemény meló lehetett. Kár volt annyira erőlködni vele. Mentek volna inkább valami hasznosat csinálni! :)
TÜCSI :DDD
a "töcsi" kicsit félreérthető lett :DDDDD
Én is eddig tudom. De nemrég jegyeztem csak meg ilyen pontossággal. Elég, ha a számológép tudja. :)
csokivá..aha és egy csomó csokitöcsi ugrál ki belőle :)
TSÓK!
Nem feltűnő? Akkor jó. Szépen megbúvok. :)
Köszi. :) Már idegesített az állandó sírásával.
Én is gondolkodtam rajta. Valami növényes dologra tippeltem. (és legtöbbször a colgate herbal jutott eszembe)
Gyógyfűkereskedő. Sztakiék szerint. Vagyis sárkányfűárus. Nagyon oda van magától, kicsit össze kell törni az egoját, hogy beférjen a Vicclapra.
szia doddeee!
Jó éjt!
szép álmokat!
mi van a Marssal?
csokivá változik, de most tényleg,
ez a kedvencem:
"A modern számítástechnikai módszerekkel már több mint 1 billió tizedesjegyig kiszámították az értéket, de semmilyen ismétlődési minta nem fedezhető fel a számokban."
"A perzsák 16 tizedes jegyig számították ki az értékét. 1784-ben Shancks angol matematikus 30 évi munkával 707 tizedes jegyig számította ki, de 1944-ben a szintén angol Fergusson kimutatta, hogy az 528. tizedestõl kezdve tévedett."
szegény Shancks :(
vagy 10 évig szopott a vasgyárban
léptem egy ídőre,de megyek is marsot lesni :)
marcee,ha úgy van fótózgass :))
sziasztok!
Aloha!
Jó éjt!
Már megtettem... :) (#7510)
Marci: Elég sok számjegyet kiszámoltak. De hogy minek!? :)
na jó, a kedvedért, rákeresek a neten :)
na.. fejből.. ugy hogy ott nem tanultam.. meddig megy? 3,14159265... idáig tom.. azok az unalmas kémiaórák mikor ott van előttem a függvénytáblázat