Akkor gyógyítgasd magad továbbra is!
Lelépek. Jó étvágyat, ha ti is mentek. Ha még nem, akkor tegyétek el addig! :)))
Nem tudom, hogy csinálta, de többnyire bejött neki. :D
Akkor ne fuss, szép ráérősen csinálj mindent. :) Ugye csak akkor fáj, ha nevetsz... :D
A moci hogy van?
Bankhoz menni általában nem nagy öröm. :S
Most ráérsz, elhiszem. :) De később majd zavarni fog, amikor lenne más dolgod is, mert mondjuk dolgozol, csak be kellett "ugranod".
Hát csúnya, meg fáj, de túlélem.
Fogni még nem nagyon tudok jobb kézzel.
A futás se megy:DD
hát.. ez a baj az otpvel..;)
amugy engem nem zavar a sorbanállás.. én ráérek
A sorbanállás az idegölő mutatvány... :S Átragad az emberre mások idegeskedése is.
Nem úgy megy az a kávézással! ;) Először meg kell érlelni a kávészemeket, meg kell pörkölni, majd megőrölni, és csak utána lehet a főzés részére rátérni. :)
Mindig az szív, aki dolgozik, és aki ártatlan. Ez már csak így van. :S
amit meg nem szeretsz az csak nhezen
:) Ez ravasz dolog a szülők részéről, és igazuk is van, hogy cselhez folyamodnak. Nekem is mondtak ilyeneket, több-kevesebb sikerrel. :) Amit szeretek, azt úgyis megeszem.
Én egy órát áltam sorba, 9-en voltak előttem. Nem tudom meddig tart egy kávé, mert nem szoktam inni, de ennyi idő alatt legalább ötöt meg lehetett volna inni... :S
Annak a szegénynek volt rossz aki ott maradt egyedül az ügyfeleknek, mert mindenki őt piszkálta.
Nekem gyerekkoromban Anyu mindig azt mondta, hogy azért kell megenni a kaját, hogy másnap szép idő legyen. :)
Látod Te szépen megetted a spenótkát, szép is az idő. :D
:S Idegesítő lehetett. :S Utána meg majd a kávé miatt szaladnak ki. :) Gondolom, csak fél óra volt a kávészünet...
Az egy kényes pont. Biztos ügyeskednek vele, hogy tovább bírja.
:)) Hajjaj! :) Abszolút jellemző, hogy itt jó idő van. Kivéve, amikor nincs. :)