jaja, kiváncsi volnék, honnan volna a nyanyának 30millás kocsija
mot mondd meg: megérte neki?
egy csomó felesleges energiát felemészt az olyasmi, mint:
- átmenni az út túloldalára,
- figyelni, mikor jelenik meg az emberünk, h kerülhessük a pillantását
- utálni valakit
stb.
:D:D:D:D:D:D Fogalmam sincs!:D:D:D:D:D:D eza kép nagyon durva! :D:D:D:D
:-o Norbi egy szemét! De mocsok.... :S
Amíg nem olvastam a "csal" szót, végig azt hittem, véletlenül eltaláltam... De nem. Norbi gyáva. Ő is. :)
na, most azt mondjátok meg nekem, h a randomképben mi a vicces:
én ilyen szívszorítót még nem láttam
Egyet értek.. osztályban van egy gyerek, aki egyszer kivett a táskámbol egy cd-t oszevisza dobálta, aztán rámkente :@ Másnap már köszönni se mert...
:) Ó, de hízelgő! ;)
Linki, neked is köszi! :) Na, még a végén megjavultok. ;)
Rooze: Igen, meg lehet tanulni azt is. De jobb, ha nem. Inkább maradok a hagyományos írásnál. :)
olyan szánalmas volt, az anyukájára (!) kente az egészet,
megjelent vele a riportben, és elmondta - miközben a nő bűnbánó pofát vágott -, h az az anyja kocsija, és hogy a nő csal a kártyával
:(
micsoda emberek vannak...
Rtl-en nagy komoly izé volt most:D Gumi ruha :D
Nem tudom. Szerintem azt, hogy a mozgássérült anyukáját/nagyiját szokta az autóval szállítani.
hát, egyedül kevés dolgot lehet csinálni, max. elmélkedni az emberek passzivitásán, kényelmességén vagy gyávaságán
;)
Csak meg kell szokni, és egy idő után már tök teljesen mindegy, hogy hogyan írtak le valamit, te azt is eltudod olvasni anélkül hogy percekig felette ülnél, hogy: Na vajon mi ez...?" :)) Csak bele kell tanulni, nem sok idő, hidd el. :)
most volt a fókuszban az update norbi, felelősségre vonták a mozgássérült parkolókártyáért, amit a múltkor az ismerősöm is látott a kocsijában, tudjátok, mit talált ki?
Ó! :) Értem. Akkor több helyen nyomod... :)
Persze megértem az ákombákomokat is. :) Csak kicsit fordítani kell. Jobb a normális szöveget olvasni. Bár nektek nem lenne gond, ha a könyveket is "úgy" írták volna. :)
Hát igen...Taps NEKEM! :D Egyenlőre Marci meg Linki nem tett semmi különleges dolgot...
Egyedül nem megy.... Szegény fairy. :( Mindig nagy terveid vannak, de az emberek passzívitása miatt nem tudod megvalósítani őket. Jaj, milyenek vagyunk!? :)
Bocs, ezt még gyakorolni kell...h=hogy, de te ezt úgyis érted! :DD