Na, nem is beszélek erről többet senkinek...:P Szerettem a cicánkat, még akkor is, ha kicsi voltam, és csak haványan emlékszem dolgokra...:S
Fáj a fejem, minden bajom van, szóval most megyek...:(( Jóéjt mindenkinek, aki ezt olvassa! :)) Sziasztok
Ez már állatkínzatás. :( Ezt a nővel is elő kellett volna adni, amiért a csibéi átmentek.
Várj, ebben az a poén, hogy elvittük a macskánkat jó messzire, ő meg visszajött csontsoványan meg mit tudom én...És úgy kellett őt "felhízlalnunk" és még messzebbre elvinnünk! :(( Na látod, ez már azért durva...
Pfff.. De kellemetlen helyzet. :( Sajnos a gazdi felelős mindenért. Elvileg az lehet a hibás, akinek a kerítést rendben kellett volna tartania. Ő meg bezárhatta volna a csibéket, hogy ne mászkáljanak el. Benne volt a dologban...
Szegény cica. :(
A részletek ismerete nélkül csak rosszat tudok feltételezni Norbiról. :)) Biztos ő is ügyeskedik... Mint mindenki, aki nincs rászorulva.
Az hosszú lenne...Egyet elmond6ok :) Drótkerítés volt a kertjeink között...És ezen a drótkerítésen átmásztak a kiscsibéi...A macskánk meg brutális véget vetett életüknek :) Persze ez nem a mi hibánk, de azért föl lettünk jelentve. Ott is kiröhögték, de azért szegény cicánkat el kellett altatnunk!! :(((
Hát én nemtudom ebben mi a csalás...
Mozgássérültete szállít, kártyával...ott parkol ahol kell.
Nem lehet viszonozni a "kedvességét"?
Na, mesélj! :)
Hehe! :DD De az a szomszédasszony bolond. Komolyan! Egyszer-kétszer már nagyon megszívtuk vele... Huh...:S
A Jimmy módszert ne próbáld ki! ;) Valami mással kell elhallgattatni. Róka nincs arra, vagy macska? ;)
Van róka, mi? De csak a nagy bulik után.
Dehogy vágynék...! 3naponta a szomszéd hülye kakasa szokott ébreszteni!!! Ez annyira idegesítő!!!!!! :@@
Aztán még a végén visszavágynál a nyugis helyre.
Linki, mi a fenének léptél le MSNről?? Még akartam valamit írni...
Nah, én jobban szeretnék például Kecskeméten lakni...:)
Egyél dianás cukrot! Az finom. :)
Jobbulást!
De a net segítségével "bármerre" járhatsz. :) Nem olyan rossz nyugis helyen lakni. Rosszabb lenne egy zsúfolt nagyvárosban.
Nem mondta, hogy az anyja kocsija, mindnki tudja, hogy Norbié, de ebben mi a csalás?
Az parkolhat mozgássérült parkolóban, aki mozgássérült, és aki a mozgássérültet szállítja.
Hol a csalás? Az anyjának van kártyája.