Nekünk egyszer a macska mászott fel rá és összetörte a kedvenc díszemet :(( szemét dög.
Azt a részt nem láttam:D
De a karácsonyi Bean részek jók:))
Nem láttad, hogy hogy vesz díszeket Mr. Bean? Az nagyon nagy, csak azt veszi meg ami a földről visszapattan. Nektek is olyat kellene venni. :DD
:DD Tényleg kezd kicsit félreérthető lenni az amit írsz. Karót emlegetni itt? Mindjárt előjön csúnyadisznó....:D
Remegő lábakkal az eladók néztek, amikor vészesen megközelítettem a gúlába felrakott labdákat... ;)
Az az igazság, hogy annyira nevettem, hogy felállni sem tudtam egyszerűen, aztán meg már nem figyeltem arra, hogy mi van a lábaimmal, csak kapaszkodókat kerestem... :)
Persze, és rajta is maradok...nincs pénz a legfelső díszre:)
De nem úgy csinálnám, mint Májkin a kiskutya:D :S
mi 20 mmes drótkötéllel.. az látszik de jól tart...:P
logikus hogy akkor dől mert magasabban van a súlypontja...
Szerintem is nagyon aranyos. :)
Mi ki szoktuk kötni a fa tetejét zöld cérnával. Nem nagyon látszik, és nem nagyon dől. :)
:DDD
Nem:)
Marciékhoz hasonlóan, feldíszítés után.
Ezért kell minden évben újabb díszeket venni:)
Ugye mindig akkor dől fel a fa, amikor már csak a tetején van szaloncukor Te kis pocipók? ;DD
Gondolom, kicsit előre is kell dőlni, és nem úgy kell rajta állni, mintha karót nyeltél volna. Szépen lazán. :) Mint a rigalánc. :D
Remegő lábakkal vártad a végzetet? :)
nállunk mikor feldíszítettükeléggé instabil lett.. mondhatni.. a díszektől elkezdett dőlni..:D és betmudsütőt rákötöttem a hátuljára...:d ugy már nem dőlt..:D
:) Én is ezt írtam először, de kijavítottam, mert én is furának találtam. :)
:) Nem, most neked túl élénk a fantáziád. Biztos nem szorul tanácsadásra. ;)