Dehogynem lehet! Két kerékkel több. :) Az lenne csak a veszélyes mulatság... :S :)
Hú, már kiszámolni sem lehet, hány kereked van, ha a koriddal szállsz fel a bringára. :)
Jók ezek a névnapok. Boldog névnapot minden egyednek. :)
Ami késik, nem múlik... majd belejövök. (vagy nem) :D
:))) Jól haladsz! Valahogy el kell kezdeni. :)
Nem Te vagy az görkoris, gondoltam. :D De, ha egy ilyen megelőz, az ciki. :) Rá kell gyúrni, és menni fog az.
Látod a randomot?! :DDD
Ez nem én vagyok! Kikérem magamnak! :D
Megvettem. :) Már az előszobában megtettem vele egész kettő métert! Nagyon hasítok, igaz? :D
Igen az ifjúság suliban, csend a fórumban...
Szia! Jó reggelt!
Furcsa, hogy suliba mentek a többiek....
:) Na, megvetted a korit? Már ki is próbáltad? Majd számolj be néha, hogy haladsz vele. :)
A nekem véletlenül lett nagy N. Bocsi. :S
Szia gradU! :)
Képzeld! Anyukám szerint egy kerékkel kevesebb van Nekem, pedig a valóságban tegnap óta nyolccal több. :)
Jó reggelt!
Mert ezt a kérdést meghagyom neked. :)
"Ha négynél több lábat rajzoltál neki, nem vagy normális." :DDDD nem rajzoltam.. nem hiszek ilyenekben
Nekem rajzolás közben végig olyan szempontok jutottak eszembe, amik szerint kiértékelik az eredményt. :)
60 Hz nem kevés. Csak technológia kérdése. Van, ahol ez elég. ;)
60 hz? az nem kevés? az engem zavar.. nekem 70en van, így jó..
"Ha négynél több lábat rajzoltál neki, nem vagy normális." :DDDD nem rajzoltam.. nem hiszek ilyenekben
aki 25 évvel idősebb az alapból nem otthon lakik mikor a legkisebb megszületik....jobb esetben.. meg az aki 25 évvel idősebb.. anyja is lehetni.. sőt.. ha 23 éves korában szült volna.. az unoka idősebb mint a gyerek...:D
már kezdtem megjegyezni..:D talán el is tudnám mondani. na sikerült..:D
úristen.. sose hallottam még az íróról se.. sajnálom.. harry-potter style-ú könyveken és chatszövegeken meg autósújságokon élek jópár éve....
az előbb jó reggelt mostmeg.. gxorsan telik nállad a nap...XD