A negatív vélemény is vélemény. Vagy csak a jót szabad elmondani? Egyébként képeknél valóban nem, de itt írtad hogy a pókokat utálod. (De én nem sértődtem meg, mindenki azt utál amit akar. Itt még megjegyezném hogy nem utálom a macskákat, csak nem bírom őket...) És szerintem nem írtam hogy utálom a macskákat, még csak nem is voltam kulturálatlan... csak a nem tetsző tulajdonságaikat szedtem össze.
Sokan az édibédi képeket gondolhatják viccesnek, hogy olyanokat küldenek folyton. Mehetnének inkább az arilap.hu-ra is. (ha lenne olyan)
hát azok de hogy minden 5. a...
:D mert az a kép h rosszabbul élünk mint 65 milló..:D
Már ne haragudj, de láttad egyetlen képnél is, hogy beírkáltam, hogy a pókok undorítóak?
Nem szeretem az SP-t sem. De tudom, hogy itt többen igen, láttad, hogy egyszer is beírtam róla negatív véleményt? Tudod én nem szeretek megbántani másokat és tudom hogy másnak ez rosszul eshet. Írd csak le a véleményed persze, érdekes, hogy más képhez nem tudtál mit írni, csak erről az egyről van véleményed... Nem, szerencsére valóban nem vagyunk egyformák.
Ződike! Most remélem, nem eszel. ;)
De én nem mondtam hogy pfúúj macska. Csak a nem tetsző tulajdonságaikat mondtam el. Azt tán szabad? Meg hogy külsőleg arik, belsőleg meg nem szimpatikusak. Vélemény nyilvánítás volt. Te meg nem szereted a nagy pókokat én meg szeretem őket. Nem vagyunk egyformák...
Szia Marci!
Okoskodó
A kormány öl, butít, és nyomorba dönt!
Khmmm.... No politika. Please! :))
Inkább nem is mondok semmit sem... :(
Szia!
Jó estét! :) Hát, igen... Fő ellenségeknek lettek kikiáltva a macskák mostanában. Pedig arik. :)
Sziasztok!
Psycho látom kezdesz átmenni Brigitte13-ba az új macskás képnél...
ezek is csúnyák? :)) Most olyan nyuszis hangulatom van:) nyuszis meg kutyás hangulat.
:DDDD szerintem akkor is csúnya.. miért nem használod a másik nikked? az sokkal szimpibb:-)
Fóbiák...
Az alektorophobia jelentése: csirkéktől való félelem.
A stygiophobia jelentése: a pokoltól való félelem.
Triskaidekaphobia: félelem a 13-as számtól.
Alektorophobia: rettegés a csirkéktől.
"Peladophobia": félelem a kopaszodástól.
Unatractiphobia: félelem a csúnya emberektől.
A bírósági perektől való félelmet Liticaphobia-nak nevezik.
Félelem a fehér színtől: leukophobia.
Cherophobia: félelem attól, hogy halálra röhögöd magad.
Papaphobia: félelem a pápáktól.
Eosophobia: félelem a hajnaltól.
Entomophobia: félelem a rovaroktól.
Arnold Schonberg triskaidecphobia-ban szenvedett, azaz betegesen félt a 13-as számtól. Végül péntek 13-án, 13 perccel éjfél előtt halt meg.
Eurotophobia: félelem a női nemi szervtől.
Hippopotomonstrosesquippedaliophobia: félelem a hosszú szavaktól.
Arachibutyrophobia-nak nevezzük azt a betegséget, amikor a beteg attól retteg, hogy a mogyoróvaj a szájpadlására tapad.
Dehogy koszos. Az csak egy nyusz-nyusz :) szerintem édi.
ez nem.:D. a másik olyan koszos.. vagy nemm tom.. :S