Te akartad! Beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :P :DD
Még egy jó mondat van az indexen, a mostani gól után:
"Azért pozitívumok is vannak, lehetne például 0-6 is." :D
ilyen hozzászólást nem sokat látni tőled..:D
hát..:D ezért baj h nem mondotok el magatokról semmit..:D
hát.. elvakította az összeset vmi köd...:D
Neeeeee :D Habár úgysem tudsz rólam semmi konkrétat, így nem találnak meg... :)
Ezekből párat én is láttam. Jó filmek. Végre egy másik filmrajongó is van a fórumban.
:DD Az biztos.
Jelentem 4-0 és még csak a tv felé sem néztem... a szünetben biztos kipihenték magukat a játékosok, szóval... ezt már nem foghatjátok rám. :P :)
hát már nem..:D írok az indexnek egy levelet..:D
Ok :)
Ha még nem láttad, a Ponyvaregényt (#9), az Apokalipszis mostot (#37) és a Millió dolláros bébit (#71) mindenképp nézd meg, mindháromhoz erős gyomor kell, de brilliáns filmek, és a #-jelek azt jelölik, h a hányadikak a világ legjobb filmjeinek a listáján (www.imdb.com)
Amit még érdemes, az a Kalózos, bár az csak könnyed kikapcsolódás, értéke az nem sok van, de jó randifilm :)
A Garfieldot, az Óment és a Ház a tónált nem ajánlom, nagyon rossz kritikát kaptak.
A Kísérletet nem láttam, de az imdb-n 7,9-et kapott!
áá...:DDDD na megvan a magyarázat...:DDDD
:DD De így híjják őket. OK, hogy fürödni mentem, de azért nem hiszem, hogy miattam volt. :D
Te mondtad, hogy mondjam meg mik lesznek, és te kiszűröd közülük a jobbakat.
hát.. a nő varázslókat így hijják nem? van az a reklám mikor a tvből ohzászól az emberekhez az aki a tvben van..:D lehet h a focistáknak meg elkalandozott az agyuk...:D
inkább linkeld újra be, és azt is írd le, mi vele a dolgom :)
Mi? Ugye neem... eddig még boszi nem voltam. :DD
Még jó, hogy a kémeknek el kell tudniuk rejtőzködni... a végén még tényleg engem fognak felelősségre vonni. :D
Hát összeesküvés elméleteket aztán tudtok gyártani! :DD