Az egyik konkurens oldalon egy olyan videó volt, hogy felveszel a nyakadba egy nyakláncot, amiből kiáll egy tű, és ha elalszol...
OK. De kitakarom a nevem... :P :D
na, de a kedvenc sci-fidet nem írod meg?
fairy Az azért nem járja, hogy Te nem mondtad el a kedvenc filmedet, vagy a kedvenc színészedet... :)
félreértetted
én sokat alszom
imádok aludni
Nem hiszem el. ;) Mutass egy képet az egyikről! ;)
Titkos címeket nehéz megszerezni, ezért van csak ennyi még belőlük. De gyűjtöm az autogrammokat. :)
Nekem azért érték, mert ráírták a nevem is, hogy nekem küldték és nem sokszorosított vacak papír, hanem rendes fotók. :)
Nem tudom, hány nap alatt, de régen azzal nyírtak ki embereket, hogy láncot kötöttek rájuk, és amikor elaludtak volna, akkor megrántották. Nem hagyták őket aludni. Elég szemét kínzás...
hát.. azért 10 nap.. elég annyi szerintem.
Hány napnál tartasz? :) Én egyet sem bírok ki alvás nélkül.
Persze, de csak odafelé. A válaszért nem kellett. :)
szerintem ha egy npig csak ír.. annyian csak nem kérik...
Ezt én is tudtam, de ez hülyeség...100%, hogy bele lehet halni az alváshiányba, de nem 10 nap az...
Az nincs benne, hogy közben iszol is, és abból csak nyersz némi energiát, mintha ennél.
:)) Épp azért egészséges! Neki fél nap lenne a halálos éhezés "adag". :)
Szerintem többen is értjük... de nem hamisítvány.
amugy ti tettétek be egyszer azt a linket amiben a bacardiról volt szó hogy mik vannak benne?
Több millióan kérik... hogy van rá idejük mindet aláírni? Sok esetben egy felvett ember írja alá a színészek helyett.