Ezek közül tán a Fanni a legjobb.
Isten meghalgatta az imámiat! SzIA Psycho! :)vagy Fanni.. vagy Menyétke:) nemtmo hogyis szolitsalak:)
Nincs itt senki? most pedig anyira jo lenne ha valakivel tudnék beszélgetni :(
Nem csak a tiéd, most senkié nem működik csak azoké akik régebben léptek be. De aki most akar az nem tud.
Neszeneked Marci: Én egész héten nem mek suliba :D
neszeneked gradU:
Mindenki tudja, hogy a spenót sok vasat tartalmaz, ezért aztán a szülők erőszeretettel erőltetik le gyermekeik torkán. Az igazság azonban az, hogy a spenót semmivel sem tartalmaz több vasat, mint bármely más zöldség. A félreértés még az 50-es évekből származik, amikor egy élelmiszerkutató rossz helyre tett egy tizedesvesszőt, így a vizsgálat eredménye tízszeres vastartalmat mutatott a valósághoz képest.
Egy átlagos férfi életében 3350 órát tölt borotválkozással.
egy átlagember 20 és 70 éves kora közöt 600 órát tölt szexxel...
:D
tudtad ezt?
A kenguru szó azt jelenti az ausztrál őslakók nyelvén, hogy "nem értem". Amikor Cook kapitány az Endeavor törzs tagjaitól megkérdezte, mi ez az állat, válaszul ezt kapta: "kenguru". Mivel Cook kapitány angolul kérdezett, az ausztrál bennszülöttek pedig egy kukkot sem értettek a beszédéből, azt válaszolták "nem értem", azaz "kenguru".
lecsó topicot ne akarunk nitni?:D
:DD Jó étvágyat Neked is, meg mindenkinek persze. :)
Ezért kell melegen felöltözni és lassan menni... :)
:) Meg mást is... Mindent, ami javít rajta. ;)
Jó étvágyat, jó lefetyelést! :) Megyek én is enni. Sziasztok!
Jó a főoldalon ez a villamosvezetős szöveg. :)
Csak ezt nem értem benne:
"12 perc késéssel indultam, majd a megállóknál az arcommal közlekedési dugót színleltem."
Szép az ősz, de nem bírom a hideget... :(
Igen, gondolom rakott bele nátrium-kloridot is bőven... :D
Az is jó benne, amikor süt a nap, és az is, hogy a fák levelei nagyon szépek tudnak lenni ilyenkor. Különösen az arborétumban.
Kémiatanár főzött lecsót? De finom lehetett az?! :) Minden jót belerakott tuti... Pláne, ha van még hozzáférése a szertárhoz. ;)
Szia Puncsika!! :) Téged is ritkán látni itt mostanában.
Te is szereted a lecsót?
Hehe, én most nyakaltam be az utolsó adagot. :-)