Jó reggelt!
:DDD Áááááááá, de durva! :) A kenguruk réme... Talán nem is válogatott a nemek között, azért akartak annyira menekülni. ;)
Puncsika viccére válaszul...
Ausztráliában egy nő elvált, és új férjet keres. A feladott újsághirdetésben egyetlen feltételt szab, hogy a jelentkező szűz legyen. Akad egy vállalkozó, összeismerkednek, kölcsönös a szimpátia. A nő többször rákérdez, hogy biztosan szűz-e a fickó, a férfi meg váltig állítja, hogy soha nem volt nővel. Össze is házasodnak. A nászéjszakán az újdonsült férj iszonyatos rendezkedésbe kezd a hálószobában: a székeket a falhoz tolja, az asztalokat is, mindent elpakol a szoba közepéről.
- De hat mit csinálsz, szívem? - kérdi elképedve a nő.
- Hát, ahogy mondtam drágám, én meg nem voltam nővel. De ha olyan, mint a kenguruval, akkor itt minden helyre szükség lesz!
Én is láttam sokszor, de sosem lepett meg annyira mint így hogy odaálltam mellé és körbemászkáltam :) de azért a H1 az igazi ;)
ez már nagyon régóta fenn van
ehhez már nem is jó a sima személyautó jogsi!
mitől ilyen nehéz ez?
:)hát igen..nem kicsi :)
én már rengetegszer láttam élőben,de mindig csak felhúzom magam,mert tudom,h nekem ilyen értékű autóm soha az életben nem lesz :(
aki a kicsit...:) ezt dobta a gép
Reggel sulifelé menet, mentem-mendegéltem, kb. 10 méterrel előttem a járdán ment a szomszéd kisfiú, egyszercsak megfordul és hátraszól: ,,Fanni, nézd már milyen terepjáró!"
Nézem, hát a parkolóban ott áll egy H2 :) az ember akkor döbben rá hogy mekkora ha élőben látja. Mert ugye odamentem megnézni. Láttam már H2-t, de csak menetközben, szóval nem mentem ilyen közel hozzá. Aztán belegondoltam hogy ez egy drabális méretű autó, mekkora a bátyja, a H1, aki sokkal nagyobb...
*elérzékenyülés*
Hüpp :)
szpájdörmennek nem túl jövedelmező az eredeti melója :)
monnyuk így se lesz belőle multimilliomos..
le :))
"mert ennek a dödi hogy jutott eszedbe?"
mih?
állítólag ez a semem :) ( mondanom sem kell..semmi közöm a képhez! Én nem vagyok (még) ilyen ráncos :DD
le van védetve?:) mert ennek a dödi hogy jutott eszedbe?
"páran" használják a nevem...asszem beperelem őket :)
mivan veletek mostanában? jó..velem is,de......
tündér is régen járt már itt
ki vistát vesz azért tesz jó lóra
dögivel van néki tejbevalója