én is azon agyalok..úgy nézem ideje váltani
Nekem egy nap 2-3-nál több nem jött. De tényleg a váltás a lehetőséged. Én is váltottam másik mail-re azóta nincs gondom. :)
szóval számíthatok még ennél rosszabbra is? :S
nekem rolexes még nem jött
Csak még volt egy kis dolgom. De most már vagyok :)
Mi a gondod velük? Egyébként a freemailes címmel az a gond, hogy sokszor akadozik a levelek kézbesítése. :S Szóval ne is rohanj! :)
inkább az a lényeg szerintem, hogy világosban jobban össze tud húzódni, ezért nem kell neki szempilla árnyékolásnak mint pl az embernél, vagy akár a kutyánál
Én is tudom. Mivel sötétben jobban kitágul ezért a legkisebb beérkező fényt is összegyűjti és ezért lát jobban sötétben. De hát ez minden éjszakai állatnál így van.
Óhhh visszasírom azokat a napokat...
Most nemtudom mi van, de már olya nszinten idegesít...
Fejből vágom a 4-5 alapfajtát, meghogy mennyit növelnek...Pedig még egyet sem olvastam el, csak ahogy ránézek megragad...már pár százat láttam.
Meg a 249 dolláros Rolex reklám is idegesít,
Úgy van, de 3 hónap után meguntam.
Na lássuk...
Reggel töröltem 42-őt, most meg még 17...
azért én még nem rohanok freemail-es címet létrehozni:) valahogy enyhe szkepticizmussal viseltetek a matávpereputty irányába
Sziasztok!
A kutyánknak viszont van szempillája. :)
A viharmadár spamszűrése tényleg jó, de akkor is zavar, hogy olyan címemre kapok naponta vagy 10 spamet, amelyiket alig ismer valaki. :S A freemailesre viszont alig, mert ott van beépített szűrő.
ilyen volt nekünk is. kb 20-25 évvel ezelőtt. akkoriban ez volt a divat. szerintem van elfogadható mintázatú linóleum. bár az is igaz, hogy a sok előnyös tulajdonsága ellenére sem szándékozom otthonra ilyesmit feltenni:)
a sok szőr mellett szerintem rohadtul nincs rá szükségük. főleg, hogy a pupillájuk is jobban működik mint az embernek
monnyuk az télleg sok..nekem naponta 2 körül jön..
micsoda?:O uff.. az jó sok..:S tudod mit? tedd név szerint növekvőbe a mailokat és akkor gyorsan megy a törlés..:)
jahh..nem,nem lettem budilakó :) a 80-as években viszont laktak ott páran :) egyébként élőben megint csak meglepő,hogy lennt egykét szoba olyan,mintha most festették volna