:DD Igaza van Boborjánnak. :)
De gondolj ilyenkor azokra, akin még bukósisak sincs ilyenkor Én is néha elég sok bogarat kapok... és ha a fejeden koppan, az még fáj is. :S
Lehet. De ugye a csípés után a méh mindig megdöglik. Így meg túlélte... szóval, még mondja nekem valaki, hogy nem vagyok állatvédő... :S :)
Nem, de az az igazság, hogy olyankor 4 dolgot lehet csinálni.
-káromkodni
-ordítani
-lassítani
-visszafogni a fájdalmat:)
A visszafogás és az ordítás elvonja a figyelmet.
:S A méhecskés dolog nem lehetett kellemes:S Kiengedted a karmaitad rögtön, igaz?:)
Éjjel olyan bukósisakban menni, mintha egy hangos órát kéne hallgatnod, ami 0.5 másodpercenkén üt egyet.
Sok rovar...
Utálom a rovarokat...
Ahogy Boborján mondta:D
A bogarak:
A bogarak azok kis izék, amik arra jók, hogy télen eltűnjenek, nyáron pedig belerepüljenek a fagyidba.
(valam iilyesmi:D)
egyszerűbb lett volna bevállalni azt a csípést :o
cyberwoman leszel és a hálózaton közlekedsz majd:)
csak nehogy lefagyjon egy router az útvonaladon...............................bár azt hiszem tőled inkább felhevülne;)
jól olvastad. lépcsőmászó szenesvödör. lent megpakoltad és felgurítottad a lépcsőn ötletes találmány volt
Az volt. :S Na meg az a pár hét gipsz és a sok kék folt és a letört fog... Szóval, imádom a kis zümmögő, csíkos potrohú, virágról-virágra szálló... ronda dögöket. :S :)
Mégis. :) Ebben a városban egyre több az egyirányú utca (ami mindig a rossz irányból egyirányú) és a sétálóutca. Bringával bárhol mehetek... ;) De lassan jön a hideg és kénytelen leszek más módot találni a közlekedésre... :(
na az télleg kellemetlen lehetett :SS
És az használ? :)
Esőtáncról már hallottam, de esőűző varázsmondokáról még nem... :D
Én egyszer akkor buktam egy hatalmasat a bringámmal, amikor egy méhecske berepült a nyakamba... :S
hmmm minden vágyam :)
volt már hogy mentünk furgonnal és nekiröppent egy fácán (szegényke),rendesen megüthette magát..
A nagy zöld bogarakat ne is említsd...
Mocin olyat üt, hogy lefordulsz:D Esőbe káromkodva közlekedek:D
hát.. 100zal nekedrohan egy nagy zöld bogár..:D vagy egy fácán..:D
persze csak akkor,ha van szélvédő és fűtés :D
(láttam már szélvédőhiányos ótóót igaz az nyáron volt,de akkor sem lehet valami kellemes :)