Köszi puncs:)
Szeretem ezeket, mert ilyenkor látom, hogy milyen kicsi vagyok a világban:)
Ez a zöld nagyon...nagyon...zöld:)
Unatkozik a win media player és nem játzsa le a számokat...
Ződ! Ez a tied! Jó gyönyörködést! :-D
Valahogy csak odakerül. ;)
:)) Az tuti! Annyit nem ér meg. Persze, ha mindenképpen kinyírják őket, akkor igazuk van..... :)
Nem mentem gyorsan, csak szerencsétlenül estem... :S
Szép is és jó is csak kikapcsolhatatlan... egyszerűen még után is dúdolgatja az ember... :)
Hát takard el a szemed Baby, ha túl illetlent látsz. :)
Amúgy én is csak most néztem ide és azt hiszem kicsit más megvilágításba helyezték a tegnapi szövegemet egyesek... :D
Csak benéztem és átfutottam egy-két szót amit írtato, den em is vagyok kiváncsi az egészre...herék Cicamata nyakában? Ennyi elég volt nekem:D
ha valóban nem hagyják el a kaptárat, akkor tényleg furcsa lenne, hogy mit keres a nyakában:)
dehogynem jut. repkedhetnek és gyűjthetik a virágort, gondozhatják a lárvákat stb.
még mindig jobban járnak mint a herék, mert azokat dolguk végeztével megölik. elég drága k....és az nekik:)
A herék szót direkt nem használtam. Furcsán hangzana, hogy mit keresne Cicamata nyakában. :)
Nemtelenek a dolgozók? Nekik nem sok szórakozás jut. :)
akkor az nem méhecske volt ha több helyen is
ha jól tudom a hím méhecskék(herék) nem hagyják el a kaptárt. a dolgozók meg nemtelenek(vagy szemtelenek?).
de lehet, hogy nem jól tudom
3 perc? Nyáron. :) Télen van az több is. A mínuszok egy kicsit belassítják a motor melegedését... De az igaz, hogy percek kérdése. Viszont ha rövid utakon jársz, akkor épphogy elkezdené fújni az alig langyos levegőt, mire megérkezel.
hát. még sose fújt a ventillátor nállunk de ötvennel, se 90nel, se 130cal.. amig melegszik a motor.. hát.. aig tény hogy hieg van de max 3 perc a melegedés..
erre a megoldás: télen kell mototrozni...:P
ennyire összerörted magad EGY csípés miatt?:S mennyivel mentél te?:o
király..:D mondjuk nem tudom mikor akarok majd szenet vinni fel a lépcsőn..:D