megvásárolták őket, vagy hamisították. vagy szerinted a fajtájuktól távol áll a csalás?
az enyém szerintem egy év alatt sem. én nem szoktam világítani:)
köszi, de zene sem ártott volna hozzá. a szöveget én is ismerem, csak gondoltam, hogy ha már kívánságműsor van...:)
persze, hogy nem, mert azok már ismerték őket. te szavaznál bármelyikre is, miután jobban kiismerted őket?
pedig ma elkisértem a drága mamát a piacra, és beszereztünk babot is, káposztát is, stb-t is;)
Hogy sikerült azt az 5-15 kopogtató cédulát összeszedniük, ami az induláshoz szükséges?
Mit, Cica?
Pont azt a dalszöveget éneklik, amit Linki bemásolt. A tictambulla részt pedig hozzáköltötték a 3. szakasz után. A flashes linkben (834-es, ha jól rémlik) mást énekelnek, pont a 3. szakasz után kihagyott (átköltött?) részt.
Igen... Ebben csak az az érdekes, hogy sok ember agya 2 hónap alatt használ el annyi energiát, mint egy 10 W-os izzó 1 óra alatt. :) Mert ugye az időnek van némi köze az energiához. ;) Az is lehet, hogy egyeseknek C&Q üzemmódban megy az agyuk, mert kár a gőzért. :)
Most olvastam az indexen:
"Tizenhárom jelöltre senki nem ikszelt az önkormányzati választáson. Se rokona, se ismerőse, se senkije.
Nulla szavazatot jellemzően a közepes méretű városokban lehetett gyűjteni, itt alakultak ki ugyanis a legkisebb, 500-1500 fős választókerületek."
Tudom, hogy no politika, de azért az vicces, hogy vannak akik még önmagukban sem bíztak... sőt még a tulajdon rokonaik sem szavaztak rájuk. :D
:D Némelyiknek meg világít a feje... :)
Na de mindketten nem hallhatjuk ennyire félre... :S :)
Csak nem Surlódásod volt valakivel?
Mindent rendben találtak, úgyhogy még nem kell babot gyűjtened... :P :)
Tudtad ezt?
Az emberi agy annyi energiát használ, mint egy 10 wattos villanykörte.
mindig tudtam, hogy egyesek energiatakarékos kivitelben készülnek:)
Koós Jánostól kérném a kislány a zongoránállt:)
Szerintem csak más zenét hallgattál.
Ezt a dalszöveget éneklik. A 3. versszak után mást énekelnek ,de utána visszatérnek a szöveghez.
Te már csak tudod.... ;) Hány váláson vagy túl?