Kedvesem, Te perverz vagy, de ez nem baj. :)
Nem magyarázod ki. Eleve, ilyen eszedbe jutott. ;)
Mármint Téged? Akkor berakhatnád majd... :)
Tényleg a pókról van már fent kép? Nem, nem szeretném látni... :)
Igen, de ezek közül egyik sem perverz és egyik sem igényel 18-as karikát.
Hófehér tiszta gondolatokkal... és madárpókkal, bakanccsal, rockkal és H1-es Hummerről szőtt álmokkal... :)
:DDDD
Lehet, hogy van benne valami ;)
(Nem tartozik ide)
A suliban hétfőn a lesz diáknap, és lehet vinni fényképezőgépet, én meg most tisztára örülök, már csak azon aggódok, hogy sikerüljön (le)fényképezni...
Én vagyok a perverz? Hát én neveztem el így őket?! És különben is csak egy bllentyűzetről és egy gépről beszélünk...
... és Attila esetében még mindig jobb, hogy nem zászlórúdról, vagy kolbászról van szó... :)
Ugye? :) De lehetne akár a billentyűzet Balázs, és az ágy Attila. Na, nem jó névcsere? ;)
Neked is piszkos a fantáziád. Már csak én maradok ilyen hófehér tiszta gondolatokkal? ;)
Nem mertem mondani, de ezekszerint jól gondoltam, hogy oda pontos j kell.
Németül tudsz. Az ágy tehát kétségkívül Betti. :)
Na de Psycho! Attila be van dugva Lászlóba? :S :)
Nem, dehogyis. Én nem csinálok ilyet, egy nőt meg nem nézek ilyenért hülyének.
(Egyébként lesújtó.)
Igen, gondoltam valamivel megpróbálom elterelni a figyelmét arról, hogy nem nagyon készültem az órájára... bejött. :)
Lassan ki kellene kapcsolni a számítógépet, akit Lászlónak hívnak, aztán el kellene menni aludni az ágyba, akinek nincs neve :)
Nem vagy az. Nekem meg rossz a névmemórám és sok embernek adok olyan nevet, amiről meg tudom jegyezni őket. Pl: Szakáljancsi, meg ilyenek. :)