Hát szeretem a filmeket. :)
Hozzád milyen kérdéssel lehet fordulni? A helyesíráson kívül persze... :P
Azt tudom, a szomszédban is van egy kiskutya, nem tudom milyen fajta, de a Cookie-hoz hasonló. És egyszer megkérdeztem a gazdáját amikor a kutyusról beszélgettünk, hogy miért van ennyire kifulladva szegény, sokat futott, azért hörög? Mire azt mondta, hogy mindig így veszi a levegőt. Na akkor gyorsan elköszöntem... :)
Hozzám állatokkal kapcsolatos kérdésekkel is fordulhatsz. :)
:) De azért a kengurus csoki jó lehet. Még tudom a nevét, Rocklea.
Filmlexikon! :) Ha filmes kérdésem van, akkor hozzád fordulok, ha Hummeres, akkor Psychohoz, ha motoros, akkor ftc-hez, ha bringás, akkor Marcihoz. :)
Ez volt az idézgetőben:
Egy ausztráliai cég bejelentette, hogy azt tervezik, kenguru ürülékből fognak papírtermékeket gyártani. Ezután érdemes elgondolkodni, mielőtt megnyaljuk a borítékot! - Jay Leno
Azért Puncstortáéknál sem fenékig tejfel az élet... :)
A rövid orrú kutyák mind horkolnak. Ha ébren vannak akkor is adnak ki néha furcsa hangokat, főleg az angol bulldogok :D
OK. Óvtam az érzékeny lelketeket. :)
Pedig ő mondja, mégpedig a Fogd a pénzt és fuss című filmben. Jó film. :)
A bakancsot már nem hordom elég régóta. :)
Amúgy Kuki néha olyan szinten horkol, hogy én is elgondolkozok rajta, hogy őt hogy nem zavarja :))
:))) Ez jó! Akkor tényleg elég mélyen alszik...
Az embereknél valamit tudnak kezdeni a horkolással. (talán a nyelvet kell valahogy rögzíteni (?), hogy ne érjen a szájpadláshoz... de nem tudom)
A Vicclapon simán ki volt írva, valahogy így: " A szexben nincsen semmi mocskos. Kivéve ha igazán jól csinálják"
Csak azt nem tudtam, hogy Woody Allen mondta.
Ne rakd mellé éjszakára a bakancsodat... :) Bocsi.
Amúgy meg ez állítólag korral jár. A fene érti a horkolókat, hogy tudnak abban a zajban amit csapnak olyan jól aludni. Immunisak a saját zajukra?!
:DD
Milyen finoman fogalmaztad meg! "az a dolog" :)
Ilyenkor nem lehet! :D Engem zavar, megpróbálom lökdösni, megfordítom, átteszem máshova... semmi! Úgy alszik ilyenkor mint akit elkábítottak :D
Akkor jó, mert nem akartam nagyon durvát írni. :)
De, tudok. Csak szegény kutyus nem örülne neki.
(felébresztés...)
Pedig nekem nem ez jutott eszembe róla. Pasik... :)
Ez volt a Vicclapon is, csak okosságként.