Te itt vagy?
Szoktál olvasni? Vagy csak Marci unatkozik?;)
ftcsrac,miert?Most is irok,nem csak ejszaka!!:DDD
Na el is olvastam a Dumaládában mindent...remélem máshol nincs ennyi:S :)
De beírhatna a vendégkönyv elsőzős vagy milyen témájába :D
Hát nemtudom ki írta ezt Neked, de én egyértelműen csak Weöres Sanyit ismerek:)
Kong?
Mikor is írtál? 01:49:45
Akkor szerintem max Shrek cicával találkozhatsz:)
Ez így igaz...sajnos.
De...én, ha ilyent találnék, vagy túllépek rajta, vagy ha minden áron írási kényszerem támadna, akkor ennyit írnék:
"Valószínűleg elírás történt, ha módodban áll, javítsd ki Weöres Sándor nevét ...(ezen ....) az oldalon."
Na véget ért a mese mára...megyek, mert Dávid is követeli már a gépet nekem meg tennem kell a teendőimet. :) Este majd visszanézek. :)
A focis sípcsonttörés az jobb...egy olyan cipővel, még a törött csontok közé lépett az ellenfél:)
az ember alapvetően rosszindulatú. mindenféle ellenkező hiresztelés ellenére.
:DDD
Szerencse, hogy a mérhetetlenül sok szemét, nem engedi az agyamig eljutni a perverz fantáziátokat:))
Hát igen, épp hiányoltalak :)
Itt is vagyok...csak olvasni kell:)
Rendesen termeltetek.:)
Jó reggelt, sziasztok!
Vajon ftcsrac és Marci hol vannak? Ilyenkor már rég itt szoktak lenni...
Áááááááááá! Szia Rettenet! :)
Te voltál az akinek nem tetszett a csúszkás megoldás az index oldalon? Ha igen, igazad volt, át is alakítottam. :)
Tudod, könnyű azt mondani, hogy ne foglakozzon az ember az ilyenekkel, de valahol mégis bosszantó. :(
Még ha helytelenül is lett volna írva, ami ugye nem igaz, akkor is adódhatnak elírások. Egyetlen egy ilyenből, hogy lehet ilyen következtetést levonni ?
nem is kell az ilyennel foglalkozni. észt nem adhatsz neki.
látod mikor azt osztogatták, akkor is legalább kétszer állt sorba(az öntudata alapján) mégsem kapott.
Pontosan ezt kérdeztem tőle én is, de választ nem remélek.
Kíváncsi lennék, hogy szerinte hogy helyes Weöres Sándor neve...