Azt még nem láttam, gondolom azzal kellett volna kezdeni..mostmár mind1.
A legelső rész amire gondol. Az az antenna többször visszatér.
Az a címe, hogy Emlékezet törölve.
Amire Te gondolsz, az egy régebbi epizód nem?
Az alsógatya manókat is bírtam. ;)
Első lépés: begyűjtés.... második lépés: .....ööööö....., harmadik lépés: a profit! :D
:))) De goni! :)
Ezzel csak sokadik helyezett lenne. :)
Most azt nézem, amikor kijön Cartmen hátsójából egy parabola antenna vagy mi:)
Nem tudom. De Shrek cica miért éppen ma érezte volna úgy, hogy be kell néznie a fórumba?!? (pár perccel az emlegetése után) Mind1.
Van egy tippem, hogy hol lehet Marci...be akarta bizonyítani, hogy a 3m-es vízben is tud biciklizni a 60centis biciklin...mindenesetre megérdemli a Darwint:))
A South Parkban is volt egy rséz (a fogtüntéres epizód) ahol Kyle ilyen kérdéseket tett fel.
Múltkor is pár nicken írogatott, és nem bánta, hogy a sajátja mögötti szám nem nőtt közben... :)
Tényleg idegesítő! Nagyon rossz vicc más nevén szórakozni!!
Ezért vezettték be a regisztrációt is.
Szerintem ha Marci lett volna akkor nem bírta volna ki, hogy ne köszönjön a rendes nevén, meg egséz nap ne írjon be semmit... Hát nem tudom.
Itt 6-nál már szivacs...király nem?:)
Ha Marci lett volna, biztos, hogy utána írt volna a sajátján is, hiszen így nem egy hsz-ről marad le...
De, mint már írtam...idegesítő, hogy már senkiről se tudjuk, hogy kicsoda mert Marci szarakodott a nevekkel...Vajon én én vagyok?:)
De 10 ponttól van bukta, nem?
(gondoltam, hogy nem szombaton vizsgázol otthon, egy CD segítségével ;) )
"ftcsrac,miert?Most is irok,nem csak ejszaka!!:DDD"
:D
Szerencsére csak itthon:)
Kb 10-ből 8-szor átmegyek simán...de 5 pont veszteség az szemétség!!!:)
Nem buktatja le önmagát. De a stílust elég jól utánozza. :D
"Ha gradU is ittvan, akkor Harimata nemsokára jön:)"
Népi megfigyelés? :) Sajnos nem így van. Mostanában sokszor nem egyszerre jövünk. Tegnap azt írta, ma suliba megy...
Megbuktál? :-o Nem figyeltél oda?