Jól látom, hogy egy postás alkar? ;)
Kuki ekkora csontot kapott ma:

Kuki családtag, olyan mintha a tesóm volna :) Még szép, hogy érte bármit.
Azért ne legyen nagyon hosszú a lista! :)
Bármit?
Na lássuk csak...(Addigra elkészül a lista) ;)
Nem kell elrabolnom érte?:) Ez kedves:)
Kukiért bármit!
Egy pusziért meg nem kell elrabolnod őt ;)
Jó...ha közbe el nem tévedek:)
Majd elmegyek, és elviszem magammal Kukit...váltságdíjként pedig kérek egy puszit:)
Hát ez az! Ott röhögtem magamban, mert mindez számtech-en volt :))
Ne félj, ha félsz akkor nem tudsz úgy gondolkodni.
Ha lesz motorod ígérd meg, hogy eljössz vele Tarjánba. ;)
Tudom, de már elég régóta nem ettem húst és szerintem már nem is tudnám. Elkap az undor ahogy belegondolok és nem csak a kínzás miatt...
Erről jut eszembe egy párbeszéd.
A múltkor egy osztálytársammal beszélgettem, aztán egy hirtelen fordulattal rákérdezett:
"-Fanni, még mindig nem eszel húst?
-Nem.
-Egy állat megenne téged!
-Mi enne meg engem? Egy tehén?
-Egy vaddisznó!
-Te normális vagy?
-Egy róka!
-Te hülye vagy! :DD "
Ez igaz.
Amit én osem fogok tudni megszokni, az a felesleges információ kiszűrése...
Ahhoz kell ám a rutin...aztmondják, egy idő után magától jön...de akkor is félek:)
Mert láttál pár szadista videót?
Nem mindegyik ilyen.
Az interneten láttad gondolom...csak az ilyenek kerülnek fel...van 10 ilyen, meg vagy 5000 normális, de az senkit sem izgat, azt nem is lehet látni...
Nekem egyél húst, mert nem egészsége ez a vegázás:)
Nem tudom, hogy akkor is olyanok voltak-e, de a kamionosban most az volt a lényeg, hogy több tapasztalattal rendelkezik mint egy 18 éves srác, nem?
Hát valahogy így leszek én is;)
Attól, hogy valaki kamionos*, attól még lehet hülye KRESZ-ből...
kaminos: titikus, dagadt, nagydarab, szakállas-bajuszos, kicsit kopaszodó öreg baseball sapkás, izzadt atlétás tag :)
Igez, ezeket mind tudom, csak mióta utánajártam a dolgoknak és tudatosult bennem, hogy az állatok min mennek végig a vágóhídon azóta megundorodtam a hústól. Belegondolok, hogy egy állat testéből van és nem bírom megenni.
Eszembe jutott egy sztori: van itthon egy nagy fehér régi táska, apukám elmesélte honnan van. Azt mondta, hogy mikor fiatal volt elment egy KRESZ versenyre és ott nyerte. Asszem 18 éves volt és a versenyen még kamionosok is voltak, de ő volt a legjobb :)
Azon gondolkoztál már, hogy attól, hogy te nem eszel húst, attól még ugyanúgy megölnek ugyanannyi állatot?
De ez az élet körforgása...valakinek meg kell halni, hogy a másik tovább élhessen...
Lehet, hogy többet kellene tanulni?
Hátt...ööö...inkább nem nyilatkozom:))