Ha a boldogító igenről szól ez az összevissza mondat, akkor volt hasonló témában egy kép is.. (egy nő szemében nagyon megszépült a pasas, amikor meglátta a jegygyűrűt... :D)
:) Milyen zagyvaság ez? A Te agyszüleményed? ;)
Szabó Eszter a kiesés szélén... :(
Állítólag a szebbik nem akkor a nő, ha az a nem, igen. :)
Tehát a férfi a gyengébb nem... OK, megjegyzem. :)
És a szebbik nem a nő? (hanem a férfi?)
Már abba is hagytam. :)
Hú várj, most jön a döntés a megában...
:) Ebből csak az látszik, hogy ki a ´gyengébb´ nem. :)
Nem néztem. Nemhogy mostanában, hanem elég régóta nem láttam SP-t.
De jó! Ezentúl Veled is lehet SP-ről beszélni. Hurrá. :( :) De nekem nincs kedvem... :)
Szia! :)
Igen az. :S De azért jó volt! :) Nekem az tetszett, amikor az első részben csendesen és udvariasan közölték a buszvezetővel, hogy ma nem mennek suliba... :)
Már átváltott, de azért leírom.
"Az elmegyógyintézetekben több férfi van, mint nő. Látszik, hogy ki örjít meg kit..."
:D
:) Nem néztél Te egy kicsit sok SP-t mostanában? Kis agresszív! :)
Tényleg ma megnéztem két részt (a nem tudom ki anyjának titka 1-2.). Egész jó volt, bár a vége meglepő... :)
Nem sokból maradtál ki. Bíborka ma is vérszegény volt, mint mindig. A Póka orrhangja pedig már idegesít. Grrrrrrr! :)
Ha van igazság, akkor Bíborka ma nem jut tovább. (és elrepülne a Pókával... ;) )
Ja, adhat annak is egy puszikát... :)
Én meg tudathasadásos állapotba kerültem, mert az 1-esen meg Poirot történet ment... Aztán Agatha Chritie győzött... úgyhogy csak az első sorozat duettet hallottam. Azok egész jók voltak. :)
Szerintem ma Bíborkától kellene búcsúzni azok alapján...
:) És ha már ott van, akkor megnézheti Győzikét is. :)
Szerintem is felesleges azt tudni, hogy egy sokat bizonyított algoritmus mit csinál... (az elv a lényeg valóban)
Néztem, nem igazán tetszettek ezek a duettek.
Szegény cica... :)
Szegény Brigitte... :(
:) Az jó, de láttam, hogy ftcsrac és Psycho megint ´alkotott´... :) Úgy látom már azért fog megtanulni motorozni valaki, hogy elmehessen... Salgótarjánba. :)